• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Hacimsiz saçlarım için tavsiye verebilirmisiniz?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

jacqualine

hayat onunla başladı...
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
63
0
96
kızlar benim saçım ince telli ve az. benim bi şekilde bunlara hacim kazandırmam lazım. gürleştirmek için yapabileceğim bişeyler varsa benimle paylaşır mısınız acaba :40: :1: şimdiden çoook çok teşekkür ediyorum :54: :16:

Sarımsaklı şampuan gürleştirmek için birebir.Ama ben kokusuna dayanamayıp attım.:50: Daha başka çözüm olarak pek bir şey gelmiyor aklıma.Hacim kazandırmak içinse dalgalı şekil verebilirsin.Bunu da jöle,wax veya maşayla yapabilirsin. :71:

Sarımsaklı şampuan gürleştirmek için birebir.Ama ben kokusuna dayanamayıp attım.:50: Daha başka çözüm olarak pek bir şey gelmiyor aklıma.Hacim kazandırmak içinse dalgalı şekil verebilirsin.Bunu da jöle,wax veya maşayla yapabilirsin. :71:[/QUOTE

bir denedim ama kokusuna dayanamadım :37: işe yarıyo mu yaramıyo mu göremedim bile. maşa da yakıyo saçımı uçları mahvolmuş durumda yaa :50:

Benimde saccim seninki gibiydi bende 10 tane kadin dogum hapini ezip sampuanima doktum calkaldim sacim eskisi gibi cansiz ve az durmuyo bir aya kadar oldu kullanali..

merhaba az olan sacına sakın masa duzlestırıcı gıbı sacı dahada fazla deforme eden ve doken aletlerı kullanma ,once sacını guclendır ve gürlestır ondan sonra dogal yollarla zaten sacın gurlesmıs olacak yapayı bosver.ben bır ara zeytınyagı ve sarımsak kuru uygulamıstım saclarım cook gurlesmıstı,denemende cok fayda var,bırde sampuanın dogal olsun,ve ayrıca sarımsagın kokusu yıkayınca gıdıyor nedır bu ay kokusuna dayanamıyorum replıklerı,denıze dusen yılana sarılır mısalı,eger ıse yarıyorsa neden kullanılmasın kı ve gercekten cok ıse yarıyor baska bırsey yapmana gerek bıle yok.unutmadan sacını yıkadıktan sonra ıslak ıslak tarama bıraz kurusun ondan sonra ve yıne sacını makıne ıle kurutma kendı kendıne kurusun hem o zaman nemını kkaybetmemıs ve cok parlak gorunur.

merhaba az olan sacına sakın masa duzlestırıcı gıbı sacı dahada fazla deforme eden ve doken aletlerı kullanma ,once sacını guclendır ve gürlestır ondan sonra dogal yollarla zaten sacın gurlesmıs olacak yapayı bosver.ben bır ara zeytınyagı ve sarımsak kuru uygulamıstım saclarım cook gurlesmıstı,denemende cok fayda var,bırde sampuanın dogal olsun,ve ayrıca sarımsagın kokusu yıkayınca gıdıyor nedır bu ay kokusuna dayanamıyorum replıklerı,denıze dusen yılana sarılır mısalı,eger ıse yarıyorsa neden kullanılmasın kı ve gercekten cok ıse yarıyor baska bırsey yapmana gerek bıle yok.unutmadan sacını yıkadıktan sonra ıslak ıslak tarama bıraz kurusun ondan sonra ve yıne sacını makıne ıle kurutma kendı kendıne kurusun hem o zaman nemını kkaybetmemıs ve cok parlak gorunur.

canım bu kürü tam olarak anlatabilir misin acaba? sarımsağı yazın kullanmıştım yaşadığım yerde çok nemli ve sıcak olunca kokusu geçmedi. her yere sindi bnde bırakmam zorunda kaldım. :40:

biir de kızlar saçı boyama kalınlaştırıyomuş diyolar sizce doğru olabilir mi :44:

Sarımsaklı şampuanın kokusuna dayanamıyorsanız aktarlarda bulunan sarımsaklı şampuanlardan alabilirsiniz onlarda sarımsak kokusu yokmuş :) fiyatı 10 tl felan :)

Back