• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Hacı’ Kemal ‘Gandi’ Kemal’den daha sempatik

Beni de hiçbir şey ilgilendirmez ama birisi buraya çıkıp da çok afedersiniz, melekyavrum hırsızlık yapıyormuş öyle duyduk derse biz ona inanır mıyız? Hayır, yani şahsen ben inanmam, gözümle görmediğime inanmam. Kaldı ki namaz yani, namaz en gizli şey. Başkası nerden bilebilir ki namaz kılıp kılmadığını, onu anlamadım yani, adamın evinin içine kamera falan mı koymuşlar? Ya da bizzat ağzından mı söyledi?
Velhasılı zan çok kötüdür hanımefendi, nasıl birisi yapmadığınız bir şeyi yaptı diye gösterir de çok büyük bir kul hakkına girerse, başkasının belki de yaptığı bir şeyi yapmamış gibi zan da bulunup iftira atmak da çok büyük bir kul hakkıdır..
Bence daha dikkatli olalım, kim için olursa olsun gözümüzle görmediğimiz bir şey için kesin bir yorum yapamayız, selametle... :20:
Haklisiniz
Zaten sonra pisman oldum ama silinmiyor
İnsani bu sekilde vurmak hos degil
Umarim bu uyarinizi herkes dikkate alir
Selametle

Aynen yazik ya.. Dinden bahsedip bir insani " ama o kadar dinden bahsediyor, kendi namaz kilmiyormuymussss" gibi zanla karalamak..
Hesap var hesap!

Ayrica CHP kendi ile celisti acik ve net!

Aylarca Cumhuriyet mitingleri yapti, "tehlikenin farkinda misiniz" reklamlari yapti, simdi akedemik kariyer yaptigi okulda rektörlere " seyh" diye hitap eden Cumhurbaskani adayini nereye koyacak:))

Bundan sonra CHP agzina laikligi alirsa millet ona neler demeyecek!

Yani CHP yi CHP yapan hersey bitti, gitti....

Sanırım bazı şeyleri okumadan yorum yapıyorsunuz nitekim yukarıda Ekmeleddin bey ile ilgili merak edilenleri yazan bir yazı paylaştım. Ekmeleddin beyin gelişi ile Cumhuriyet'in zarar göreceğini, muhafazakar bir ülke olma yolunda ilerleyeceğimizi düşünmüyorum çünkü bu insan islamı bilim açısından araştırmış bir insandır ve daha darbe olmadan önce Mursi ile laiklik konusunda karşı karşıya gelmiş biridir ve bir profesördür. Zaten eşinin de başı açık farkındaysanız.

Kaldı ki sanki chp kendi tabanından birini aday gösterse kabul edecektiniz tamam oldu diyecektiniz yien bir kulp bulacaktınız Erdoğan'ın karşısında kim olursa olsun şansının olmadığını söylemiştiniz yani size göre adayın hiçbir önemi yok. Ayrıca neden hemen chp ile bağdaştırıyorsunuz insanlar bu ülkeye kimin yararı olabilecekse onu aday gösterebilirler. Ki şahsi fikrim partilerin CB adayı göstermemesi bu adayların bağımsız siyasetle alakası olmayan sadece bu konuda yeterli bilgiye sahip olan ama hiçbir partiye bağlı çalışmamış biri olmasıdır tarafı belli olan tutacağı kayıracağı parti belli olan insanların CB olmasını uygun görmüyorum bu nedenle bence Erdoğan uygun bir aday değil istediğim gibi bir aday da yok ama Ekmeleddin beye de ön yargı şle yaklaşmıyorum tanımaya çalışıyorum ama siz peşin hükmü vermişsiniz. Garip olan ne biliyor musunuz Erdoğan'ın muhafazakar kesimi koruduğunu, başörtülülere olanaklar sağladığın, dindar olduğunu söylüyorsunuz ve Ekmeleddin beyin de İslam tabanlı olduğunu söylüyorsunuz peki Erdoğan'ın hamurundan biriyse neden eleştiriyorsunuz çünkü chp aday gösterdi tek dediğiniz de chp kendiyle çelişti ee tam Akp taraflı biriyse neden o zaman eleştiriyorsunuz adamın sicili de temiz eğer AKP aday göstermiş olsaydı bu kişiyi eminim yerlere göklere koyamazdınız.

Hangi vicdanlar Erdoğan'a oy erecek onu da merak ediyorum senelerce suçsuz yere yatırdıkları belli oldu insanları zaten biz biiyorduk da burada darbeciler, Akp yıkma çetesi, ülkenin refahını bozmak istiyorlar diyenler nerede. Cemaat ile işbirliği yaparken o askerleri içeri tıkarken hiç onlar masum demiyorlardı Erdoğan mitinglerde atıp tutup iftira atıyordu o insanlara o zama o savcılar hakimler cemaatten değil miydi Erdoğan'ın da bundan haberi yok muydu gülerim ancak. O zaman cemaat iyiydi dimi. Bavul bavul belgeler çıktı diyen Erdoğandı şimdi mi seneler sonra mı o belgelerin şaibeli olduğu anlaşıldı o insanlar boşuna yattı senelerce ve utanmadan şimdi bizim sayemizde çıktı diyorlar. Seneler önce olayların en başında akılları neredeydi sırf cemaate kapak olsun diye geri döndü ama geç gelen adalet adalet midir gerçekten o insanları sevdiği saydığı için mi çıkardı hayır hala kin dolu onlara ama CB seçimleri öncesi ata yapmak istedi sormazlar mı adama madem çıkarabilecektin bunca sene neden bekledin diye. Kendi babanızın orada olduğunu senelerce kurgu şeyler üzerinden iftira atıldığını, gururun ayaklar altına alındığını düşünün seneler sonra cemaatle hükümet ters düşünde pardon hata yapmışız bu mudur yani. Buyrun gidin Erdoğan'a oy verin ama vicdanınızı evde bırakıp oy verin sandık başında rahatsız eder sizi.

Son düzenleme:
Ekmel Bey’in adaylığına bir de güzel tarafından bakalım.
Nedir o?
Giresunluların tabiriyle “CHP gabuğunu gırdı”!
Yani?…
Muhafazakârlaşıyor!
Ekmel Bey için “toplumsal uzlaşının ismi” deniliyor.
Onu toplumsal uzlaşının ismi yapan özellik, şüphesiz “muhafazakâr” kimliği.
Hal böyle olunca, 90 yıllık “ulus devlet” tezi de çökmüş oluyor.
Hem de CHP eliyle.
Demek oluyor ki; CHP 90 yıl sonra doğru yolu buldu.
“Ulus devlet” tezinin toplumu ayrıştırdığını gördü.
MHP’yi bile ikna etti.
“İslam” ortak paydasının daha birleştirici olduğuna kanaat getirdi.
Yeni Türkiye için gerçekten umut verici bir gelişme.
Bir de deniyor ki:
CHP’nin üzerine fazla gitmeyin. Destekleyin, teşvik edin.
Doğrudur!
“Niye bir İslam profesörünü cumhurbaşkanı adayı yaptın” diye eleştirmek yerine şu söylenebilir:
Evet ama yetmez!
Kemal Bey, tez beş vakit namaza başlamalıdır.
Dahası parti yöneticileri ve milletvekillerini de alıp ilk hac kafilesine katılmalıdır.
Hacı Kemal, Gandi Kemal’den daha sıcak ve sempatik olur.
Bir de makam aracının arkasına “Huzur İslam’da” yazdım mı oldu bu iş demektir.
Giyin kalpaklarınızı dökülün meydanlara!Ey Ergenekoncular!
Ey Balyozcular!
“Cumhuriyet elden gidiyor!” diye mitingler yaptınız.
“Laiklik elden gidiyor!” diye darbe yapmaya kalktınız.
“Şeriat geliyor!” diye yeri göğü inlettiniz.
“İmam Hatip mezunu biri Atatürk’ün oturduğu koltuğa nasıl oturur?” diye kıyameti kopardınız.
Ne oldu peki?
Siz içerideyken; Atatürk’ün partisi CHP, Fethullah Gülen ile iş tuttu.
Yetmedi akademik hayatına El Ezher’de başlayan birini cumhurbaşkanı adayı yaptı.
Hadi bakalım, görelim samimiyetinizi!
Giyin kalpaklarınızı, kapın Atatürk posterlerini, dökülün meydanlara.
Bakalım siz gerçekten kaç kişisiniz?
GÜNÜN ŞARKISI!Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Amanın yandım!

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/turgay-guler/haci-kemal-gandi-kemalden-daha-sempatik/haber-317658

Allahıııım yaa bugün gülmeye çook ihtiyacım vardı weiss teşekürler:34:

Back