- Konu Sahibi Seydaa06atk
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah ilk deneme miydiEvet hamileyim şuan şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah ilk deneme miydiEvet hamileyim şuan şükürler olsun
Umarım benim de böyle ferahlikla geçer ve güzel sonuçlanır kaç yumurta toplandı kaçı döllendi sizin?Uydugum için hiç bişey hissetmedim sonrasında biraz ağrım oldu sizi sekilinde bikac gün devam etti çalışıyorsanız bence 3 gün falan evde olunmalı ben öyle yapmıştım aşırı değil gözünüz korkmasın ama ağrı oluyor biraz ister istemez orada işlem yapıyorlar ama size şunu soyleyim tüp bebek korkulacak bişey değil bedenen asıl ruhen zor beklemek özellikle transfer sonrası en zoru bu evreler en basiti diyebilirim hiç korkmayin
Bide transferden kaç gün sonra belirtiler başladı? kusura bakmayın sürekli soru sorup duruyorum ama şimdiden heyecanlandım daha 3 ay var tedaviye amaUydugum için hiç bişey hissetmedim sonrasında biraz ağrım oldu sizi sekilinde bikac gün devam etti çalışıyorsanız bence 3 gün falan evde olunmalı ben öyle yapmıştım aşırı değil gözünüz korkmasın ama ağrı oluyor biraz ister istemez orada işlem yapıyorlar ama size şunu soyleyim tüp bebek korkulacak bişey değil bedenen asıl ruhen zor beklemek özellikle transfer sonrası en zoru bu evreler en basiti diyebilirim hiç korkmayin
Teşekkür ederim darısı size evet ilk denemeHayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah ilk deneme miydi
12 tane toplandı 3 tane 5.gun dondurulduUmarım benim de böyle ferahlikla geçer ve güzel sonuçlanır kaç yumurta toplandı kaçı döllendi sizin?
Bide transferden kaç gün sonra belirtiler başladı? kusura bakmayın sürekli soru sorup duruyorum ama şimdiden heyecanlandım daha 3 ay var tedaviye ama
3 ay varsa çok güzel degerlendirin bence yumurta kalitesini arttırmaya çalışın beslenmeye dikkat edin OMEGA 3 falan kullanın arı sütü kullanın bence yumurta kalitesini arttırıyorBide transferden kaç gün sonra belirtiler başladı? kusura bakmayın sürekli soru sorup duruyorum ama şimdiden heyecanlandım daha 3 ay var tedaviye ama
Evet bende öyle şeyler yapmayı düşünüyorum bu 3 aylık süreçte,hatta kısmetse spora da baslicam.Persembe doktorla görüşmem var bakalım ne diyecek3 ay varsa çok güzel degerlendirin bence yumurta kalitesini arttırmaya çalışın beslenmeye dikkat edin OMEGA 3 falan kullanın arı sütü kullanın bence yumurta kalitesini arttırıyor
Ben 3 sene önce kendiliğinden gebe kaldım ama bende de pek belirti olmamıştı uyku dışında bide göğüsler büyüdüSorun sorun insan merak ediyor aslında bariz bir belirti olmadı inanın cidden bişey anlamiyosunuz hic belirti aramayin hatta arada olmadı heralde diye endişeye de kapıldım ama çok şükür tutunmustu
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sizinde olumlu sonuçlanır buraya yazınEvet bende öyle şeyler yapmayı düşünüyorum bu 3 aylık süreçte,hatta kısmetse spora da baslicam.Persembe doktorla görüşmem var bakalım ne diyecek
Aynen benimde transfer sonrası bariz belirti olmuyor sadece kasık ağrım olmustu çok hafif o da hatta tutmadı heralde diye düşündüm belirti aramayın kan testinden sonra başlar belirtiBen 3 sene önce kendiliğinden gebe kaldım ama bende de pek belirti olmamıştı uyku dışında bide göğüsler büyüdü
İnşallah olumlu olursa yazarım tabiki teşekkür ederim size de sorularıma sabırla cevap verdinizHayırlısı olsun hakkınızda inşallah sizinde olumlu sonuçlanır buraya yazın
Transferden kaç gün sonra öğrendiniz?taze embriyo mu dondurulmuş mu oldu sizinkiAynen benimde transfer sonrası bariz belirti olmuyor sadece kasık ağrım olmustu çok hafif o da hatta tutmadı heralde diye düşündüm belirti aramayın kan testinden sonra başlar belirti
Rica ederim bende bu yollardan geçtim buradan yasayanlarin tecrübelerini çok okurdum kendime güç bulmak içinİnşallah olumlu olursa yazarım tabiki teşekkür ederim size de sorularıma sabırla cevap verdiniz
Benimki dondurulmuştu transferden 7 gün sonra aşırı silik şekilde testte çıktıTransferden kaç gün sonra öğrendiniz?taze embriyo mu dondurulmuş mu oldu sizinki
Dondurulmuş veya taze neye gore karar veriliyor doktor mu karar veriyorBenimki dondurulmuştu transferden 7 gün sonra aşırı silik şekilde testte çıktı
Anladım teşekkür ederim gidince öğrenirim kendisindenEvet doktor karar veriyor onu kimisine taze yapıyor neye göre bende bilmiyorum
Internetten devamli takip ettim o sekilde buldum.rapor icin de hastanenin icinde tup bebek servisi var ilgili evrsklari soyluyor yonlendiriyorMerhaba ben de Sercan Hocaya gitmek istiyorum fakat randevu alamadım. Nasıl randevu aldınız? Rapor çıkarıldığı yazıyor. nasıl çıkartılıyor ve ne işe yarıyor yazmanız mümkün mü?