Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Sonuç negatif. Doktorum iyi biriydi. Fakat ekibi çok anlayışsız.Ayrıca usg leri asistan doktorlar yapıyor. Her gittiğimde farklı bir dr usg yaptı. Ben olumsuz anılarımdan dolayı özelde tüp bebek yaptırdım ve şükür tuttu.Ve tüm usg leri mi takibimi prof dr yaptı.özeldeki gittiğim yerin tek dezavantajı çok yoğundu. Ama benim için ilgi alaka ve sonuç önemli.Sizi olumsuz etkilemek istemem ama özeldeki hastanem kat kat daha iyiydi. Keşke paramı ve zamanımı orda harcamasaydımAnkara Hacettepe üniversitesi hastanesi tüp bebek bölümüne giden , gitmiş veya gitmeyi düşünen arkadaşlardan olumlu olumsuz herhangi bir cevap bekliyorum![]()
Senin adına çok sevindim.Merhabalar ben 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Sonuç negatif. Doktorum iyi biriydi. Fakat ekibi çok anlayışsız.Ayrıca usg leri asistan doktorlar yapıyor. Her gittiğimde farklı bir dr usg yaptı. Ben olumsuz anılarımdan dolayı özelde tüp bebek yaptırdım ve şükür tuttu.Ve tüm usg leri mi takibimi prof dr yaptı.özeldeki gittiğim yerin tek dezavantajı çok yoğundu. Ama benim için ilgi alaka ve sonuç önemli.Sizi olumsuz etkilemek istemem ama özeldeki hastanem kat kat daha iyiydi. Keşke paramı ve zamanımı orda harcamasaydım
İşallah güzel sonuçlar alırsınız.çok zorlu bir süreçSenin adına çok sevindim.Mesajın içinde çok teşekkür ederim. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın ne deyim
![]()
İnşallah sonucun güzel olur. Yumurtanın az yada çok olması önemli değil. Kaliteli bir tane yeter demişti özelde ki doktorum. Transfer ne zaman yapılacakBen bu ay hacettepe de başladım bugün yumurta toplamam vardı 3 tane toplandı amh düşük doktorum gürkan bozdağ ben memnunum gayet ilgili güler yüzlüler sonuç ne çıkar bilemem ama ilgisizler de diyemem
Bugün aradı embriyolog 2 tanesi döllenmiş 5.güne gelmeyebilirler büyük ihtimalle pazartesi dedi transfer umarım tutarİnşallah sonucun güzel olur. Yumurtanın az yada çok olması önemli değil. Kaliteli bir tane yeter demişti özelde ki doktorum. Transfer ne zaman yapılacak![]()
İkisinin döllenmiş olması çok iyi .Bugğn
Bugün aradı embriyolog 2 tanesi döllenmiş 5.güne gelmeyebilirler büyük ihtimalle pazartesi dedi transfer umarım tutar
Hacettepe üniversitesi devlette yaptırıyorum tek transfer hakkım var umarım o da tutarİkisinin döllenmiş olması çok iyi .İki transfer de olursa gelsin ikizler
![]()
Tek olsun bizim olsun. En iyi embriyo yu koyarlar. Rabbim büyük inşallah tutar.Hacettepe üniversitesi devlette yaptırıyorum tek transfer hakkım var umarım o da tutar![]()
Merhaba pazartesi transfer oldum heyecanla beklemedeyiz
Ay hadi İnşallah. Dualarım seninle . Dikkat et ve sakin olMerhaba
Merhaba pazartesi transfer oldum heyecanla beklemedeyizumarım sonuç iyi olur
Merhaba tutmuştur inşallah bebeğiniz bende orde 2 aşılama yaptırdım 3.yü de hecettepenin özel doktorlarinda yaptırmayı düşünüyorum tüpbebeği kaça yaptırdınız rapor kolay çıkıyormu cevap verirseniz sevinirimMerhaba
Bende hacettepe ye baslicsm yazarmiisnixMerhaba tutmuştur inşallah bebeğiniz bende orde 2 aşılama yaptırdım 3.yü de hecettepenin özel doktorlarinda yaptırmayı düşünüyorum tüpbebeği kaça yaptırdınız rapor kolay çıkıyormu cevap verirseniz sevinirim
Sonic ne oldu insallah tutmusturMerhaba
Sen de aşılamamı yaptıracan acaba ben daha doktor araştırıyorum ben polikiniğinde yaptırmıştim once şimdi profda yaptırayım diyorumBende hacettepe ye baslicsm yazarmiisnix
Hemşireler doktorlardan kibirli evet sinir ediyolar hulisi hocada da çok sıra var diyolar orası nasıl canımBen de orda 2 aşılama yaptırdım Gürkan hoca çok anlayışlı bir Dr ancak tüp bebek kısmındaki hemşireler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Aşırı derecede gergin tipler beni de gerdiler. Herkesi azaralayıp duruyorlardı. Dün itibariyle vazgeçip başkentte hulusi hocayla başladım. Dünya varmış dedim. Kasımda başvurduğu hacettepe de bu zamana kadar sadece 2 aşılama yaptırabilir 6 ay gibi bir zamanda. Çok vakit kaybettirdiler bana. Rapor da çıkarttırdım hacettepede. Raporlu hali 5.065 TL +ilaçların %20 si hertüp yumurta dondurma işlemi için de 1000 TL dediler. Devlette 2 aşılama yaptırdığım için başkent hastanesinde de rapordan yararlanabiliyormuşum. Burda da benden evraklar istediler raporu kendileri çıkartacaklarmış. Raporlu hali 9200 TL +ilaçların %20 si muayene ücreti 600 TL sonraki seferler 150 TL 10 günde bir ödeme yapılıyormuş arada da kan tahlilleri için ödeme oluyormuş. Raporsuz hali de 9.900 TL +ilaçların tamamı. Ama yinede değer hacettepe de çok oyalanmışım.