• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar lütfen bilgi verir misiniz???

hope06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
85
0
36
Ankara
Arkadaşlar 1 tüp bebek denemem oldu başarısız. Yeniden denemek istiyorum. Hacettepe'de yaptırmak istiyorum bu sefer, özel hastanelere çok güvenim yok açıkçası... orada tüp bebek tedavisi olanlar varsa yardım eder misiniz lütfen???

Kimseler cevap vermiyor yaaa neden????En azından 1 kişi bile oraya gitmiştir heralde((((:::

bende şuanda 2. tedavimi görüyorum. eğer negatif sonucu alırsam bende birdaha özele gitmeyi düşünmüyorum, zaten özelmi devlet hastanesimi farkı yok... gazi ile ankara ünv. araştır istersen, ankara ünv de sevinç ti sanırım sevim dinçer de olabilir adı emin değilim, birde gazide ikiz kardeşler varmış Ahmet erden Mehmet erden diye hala ordalarmı bilmiorum ama araştırmak lazım. hacettepeyi hiç duymadım doğrusu

Canim ben ikidenememi avrupa safak hastanesinde yaptim ikiside negatif daha sonra 3 cu denememi yesilkoyde international hastanesinde prof dr ismail cepni. De yaptirdim ilk denememizde kizim var 2 yasinda kizkmdan kalan 8 dondurulmusum vardi ayin 26 sinda transferim oldu col sukur yine hamileyim tavsite ederim cok sukur rabbim herkeze nasip etsin

bende şuanda 2. tedavimi görüyorum. eğer negatif sonucu alırsam bende birdaha özele gitmeyi düşünmüyorum, zaten özelmi devlet hastanesimi farkı yok... gazi ile ankara ünv. araştır istersen, ankara ünv de sevinç ti sanırım sevim dinçer de olabilir adı emin değilim, birde gazide ikiz kardeşler varmış Ahmet erden Mehmet erden diye hala ordalarmı bilmiorum ama araştırmak lazım. hacettepeyi hiç duymadım doğrusu[/QU

Teşekkürler inşallah bu sefer başarılı olursun, hamile kalırsın, en kısa zamanda bebişine kavuşmanı dilerim. Çok zor bir süreç gerçekten yaşayan anlar ancak, ben 2 aydır yeni yeni kendime geldim ve şoku atlattım. Gazideki ikizler artık sadece derse giriyormuş tüp bebek merkezi açacaklarmış, Ankara üniv de araştırıcam sağol. Ben Ankara Baskentte yaptırmıştım bazı şüphelerim oluştu o yüzden devlette denemek istiyorum.

bende şuanda 2. tedavimi görüyorum. eğer negatif sonucu alırsam bende birdaha özele gitmeyi düşünmüyorum, zaten özelmi devlet hastanesimi farkı yok... gazi ile ankara ünv. araştır istersen, ankara ünv de sevinç ti sanırım sevim dinçer de olabilir adı emin değilim, birde gazide ikiz kardeşler varmış Ahmet erden Mehmet erden diye hala ordalarmı bilmiorum ama araştırmak lazım. hacettepeyi hiç duymadım doğrusu

Teşekkürler inşallah bu sefer başarılı olursun, hamile kalırsın, en kısa zamanda bebişine kavuşmanı dilerim. Çok zor bir süreç gerçekten yaşayan anlar ancak, ben 2 aydır yeni yeni kendime geldim ve şoku atlattım. Gazideki ikizler artık sadece derse giriyormuş tüp bebek merkezi açacaklarmış, Ankara üniv de araştırıcam sağol. Ben Ankara Baskentte yaptırmıştım bazı şüphelerim oluştu o yüzden devlette denemek istiyorum.

Canim ben ikidenememi avrupa safak hastanesinde yaptim ikiside negatif daha sonra 3 cu denememi yesilkoyde international hastanesinde prof dr ismail cepni. De yaptirdim ilk denememizde kizim var 2 yasinda kizkmdan kalan 8 dondurulmusum vardi ayin 26 sinda transferim oldu col sukur yine hamileyim tavsite ederim cok sukur rabbim herkeze nasip etsin

Teşekkürler amin Allah dileyen herkese versin inşallah. Seni de çok tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Kızını da Allah bağışlasın. Ben Ankara'dayım maalesef sağol önerin için bakalım araştırıyorum 2. için...

Bu arada sen nereye gidiyorsun sakıncası yoksa memnun musun??

Bu arada sen nereye gidiyorsun sakıncası yoksa memnun musun??
ben Recai papuccu ya gidiyorum centrum clinic e . hocadan memnunum ama özel kliniğe gidiyormuşum gibi hissetmiyorum kendimi devletle özel arasındaki TEK FARK bence hemşireye cep telefonundan ulaşmak...

ben Recai papuccu ya gidiyorum centrum clinic e . hocadan memnunum ama özel kliniğe gidiyormuşum gibi hissetmiyorum kendimi devletle özel arasındaki TEK FARK bence hemşireye cep telefonundan ulaşmak...

Cok dogru soylemissin canim ben de Baskent hast.de oyle hissetmistim orda transfer gunu dahil hic bir randevuma zamaninda giremedim malesef devlet hast.gibi en az 2-3 saat bekledim.

Back
X