Hacettepe de aşılama yaptıran ya da yaptıracak olanlar hangi doktor önerirsiniz

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.123
26.868
798
Arkadaslar
Artık sabrim kalmadı bu ay içinde randevu alacağız Hacettepe'ye sizden gidenler olmuşsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ya da yaptıracak olanlar sizler hangi doktora gidiyorsunuz ismini söyleyerek bildirirseniz memnun olurum kafam çok karışık

kimse yok mu hacettepe'ye tedaviye giden

Ben gittim ama 4 5 sene oluyor bir serdar günalp vardı infertilite bölüm başakanıydı ona gitmiştim ve hiç memnun kalmadım ama gürkan diye genç bir dktr vardı o iyiydi ve sonradanda ismini çok duydum istersen bi araştır cnm bnm hikayem çok uzun serdarla ilgili olumsuz fikirlere sahibim Allah yardımcın olsun inşallah

Ben gittim ama 4 5 sene oluyor bir serdar günalp vardı infertilite bölüm başakanıydı ona gitmiştim ve hiç memnun kalmadım ama gürkan diye genç bir dktr vardı o iyiydi ve sonradanda ismini çok duydum istersen bi araştır cnm bnm hikayem çok uzun serdarla ilgili olumsuz fikirlere sahibim Allah yardımcın olsun inşallah
çok teşekkür ederim canım siz de aşılama için mi gitmiştiniz

çok teşekkür ederim canım siz de aşılama için mi gitmiştiniz
Evet aşılamaydı 2 kez yaptirmistim ilki tutmamışti ikincisi tutmustu ama isde dktr israri ve bnm ozamnlardaki cahilligim yuzunden nerde nasil israr edecegimi bilmedigimden bebegimi almisdi ve bide ustune kese icimdeydi kurtaj etmesine ragmen ve bn birsuru hastaneye git gellerden sonra bi kurtaj daha olmusdum ve pislik dktr o kese diil kan pihtisi deyip bana dusuk ilaci vermis sonradan fark ettom ama isde pesine dusmesim Allahindan bulsun

Evet aşılamaydı 2 kez yaptirmistim ilki tutmamışti ikincisi tutmustu ama isde dktr israri ve bnm ozamnlardaki cahilligim yuzunden nerde nasil israr edecegimi bilmedigimden bebegimi almisdi ve bide ustune kese icimdeydi kurtaj etmesine ragmen ve bn birsuru hastaneye git gellerden sonra bi kurtaj daha olmusdum ve pislik dktr o kese diil kan pihtisi deyip bana dusuk ilaci vermis sonradan fark ettom ama isde pesine dusmesim Allahindan bulsun
çok üzüldüm canım :( hep bilmediğimizden ya da böyle artık vicdansız doktorlara da karşılaşınca insan ne yapacağını bilemiyor benim de sorun olmamasına rağmen eşimde de olmamasına rağmen nasip olmadı hayırlısı artık hastane araştırır oldum hacettepenin adı da büyük olunca acaba orası iyi olur mu diye düşünüyor insan gidenlerden öğrenmek istiyorum işte şimdi bebeğin oldu mu? ALLAH herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah içinde bizlere de inşallah amin

çok üzüldüm canım :KK43: hep bilmediğimizden ya da böyle artık vicdansız doktorlara da karşılaşınca insan ne yapacağını bilemiyor benim de sorun olmamasına rağmen eşimde de olmamasına rağmen nasip olmadı hayırlısı artık hastane araştırır oldum hacettepenin adı da büyük olunca acaba orası iyi olur mu diye düşünüyor insan gidenlerden öğrenmek istiyorum işte şimdi bebeğin oldu mu? ALLAH herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah içinde bizlere de inşallah amin
Amin cnm insallah yok olmadi hala çocuğum 10 senelik evliyim bnde ve bizdede hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite diye geçiyor nasip Rabbim yazdıysa anlımıza varsa kaderimizde bizlerde hayırlısıysa hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah

Amin cnm insallah yok olmadi hala çocuğum 10 senelik evliyim bnde ve bizdede hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite diye geçiyor nasip Rabbim yazdıysa anlımıza varsa kaderimizde bizlerde hayırlısıysa hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah
meryem ana otunu duydun mu üzerinde taşıyan hamile kalıyormuş ben de taşımaya başlaytacağım

Duydum hatta elimde var ama hala denemedim nasil yapilcani anlatmisdi veren kisi ama bn unuttum
suyunu içen de var sadece boynunda taşıyan da üzerinde az bir parçasını taşıyan ama ilişki anında da üzerinizde olsun diyorlar

hacettepeye giden arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim hangi doktora gittiniz aşılama için ve ne kadara geldi aşılamanız

Back