- 22 Temmuz 2014
- 30.123
- 26.868
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım siz de aşılama için mi gitmiştinizBen gittim ama 4 5 sene oluyor bir serdar günalp vardı infertilite bölüm başakanıydı ona gitmiştim ve hiç memnun kalmadım ama gürkan diye genç bir dktr vardı o iyiydi ve sonradanda ismini çok duydum istersen bi araştır cnm bnm hikayem çok uzun serdarla ilgili olumsuz fikirlere sahibim Allah yardımcın olsun inşallah
Evet aşılamaydı 2 kez yaptirmistim ilki tutmamışti ikincisi tutmustu ama isde dktr israri ve bnm ozamnlardaki cahilligim yuzunden nerde nasil israr edecegimi bilmedigimden bebegimi almisdi ve bide ustune kese icimdeydi kurtaj etmesine ragmen ve bn birsuru hastaneye git gellerden sonra bi kurtaj daha olmusdum ve pislik dktr o kese diil kan pihtisi deyip bana dusuk ilaci vermis sonradan fark ettom ama isde pesine dusmesim Allahindan bulsunçok teşekkür ederim canım siz de aşılama için mi gitmiştiniz
çok üzüldüm canımEvet aşılamaydı 2 kez yaptirmistim ilki tutmamışti ikincisi tutmustu ama isde dktr israri ve bnm ozamnlardaki cahilligim yuzunden nerde nasil israr edecegimi bilmedigimden bebegimi almisdi ve bide ustune kese icimdeydi kurtaj etmesine ragmen ve bn birsuru hastaneye git gellerden sonra bi kurtaj daha olmusdum ve pislik dktr o kese diil kan pihtisi deyip bana dusuk ilaci vermis sonradan fark ettom ama isde pesine dusmesim Allahindan bulsun
Amin cnm insallah yok olmadi hala çocuğum 10 senelik evliyim bnde ve bizdede hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite diye geçiyor nasip Rabbim yazdıysa anlımıza varsa kaderimizde bizlerde hayırlısıysa hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallahçok üzüldüm canımhep bilmediğimizden ya da böyle artık vicdansız doktorlara da karşılaşınca insan ne yapacağını bilemiyor benim de sorun olmamasına rağmen eşimde de olmamasına rağmen nasip olmadı hayırlısı artık hastane araştırır oldum hacettepenin adı da büyük olunca acaba orası iyi olur mu diye düşünüyor insan gidenlerden öğrenmek istiyorum işte şimdi bebeğin oldu mu? ALLAH herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah içinde bizlere de inşallah amin
meryem ana otunu duydun mu üzerinde taşıyan hamile kalıyormuş ben de taşımaya başlaytacağımAmin cnm insallah yok olmadi hala çocuğum 10 senelik evliyim bnde ve bizdede hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite diye geçiyor nasip Rabbim yazdıysa anlımıza varsa kaderimizde bizlerde hayırlısıysa hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah
Duydum hatta elimde var ama hala denemedim nasil yapilcani anlatmisdi veren kisi ama bn unuttummeryem ana otunu duydun mu üzerinde taşıyan hamile kalıyormuş ben de taşımaya başlaytacağım
suyunu içen de var sadece boynunda taşıyan da üzerinde az bir parçasını taşıyan ama ilişki anında da üzerinizde olsun diyorlarDuydum hatta elimde var ama hala denemedim nasil yapilcani anlatmisdi veren kisi ama bn unuttum
Saol cnm anladımsuyunu içen de var sadece boynunda taşıyan da üzerinde az bir parçasını taşıyan ama ilişki anında da üzerinizde olsun diyorlar
ılık suya meryem otunu koyup üzerine 3 kez meryem suresi okuyup o yumurtlama dönemine kadar içiyorsun eşine de içirebilirsen iyi olur sonra da üzerinde taşımaya başla canımSaol cnm anladım
Çok saol canımılık suya meryem otunu koyup üzerine 3 kez meryem suresi okuyup o yumurtlama dönemine kadar içiyorsun eşine de içirebilirsen iyi olur sonra da üzerinde taşımaya başla canım
sen de sağol canımÇok saol canım