- 18 Kasım 2022
- 71
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi chillhouse0
Merhaba eğer mümkünse özelden burnunuzun fotoğrafını atabilme şansınız var mı bi' de sizden ne kadar ücret aldılar sizdenMerhabalar ben yeni mert çalışa ameliyat oldum.Çok memnunum tavsiye ederim
15 bin ödedim 600 TL özel tamponMerhaba eğer mümkünse özelden burnunuzun fotoğrafını atabilme şansınız var mı bi' de sizden ne kadar ücret aldılar sizden
Ama fiyatlar artmış sanırım 20-25 civarında olmuş yinede doktora sormak gerek tabiMerhaba eğer mümkünse özelden burnunuzun fotoğrafını atabilme şansınız var mı bi' de sizden ne kadar ücret aldılar sizden
Çok geçmiş olsu maximum verebileceğim ücrete yaptırmışsınız çokta memnun kalmışsınız umarım randevu alabilmeyi başarırsam görüşeceğim bende Mert Çalış'la15 bin ödedim 600 TL özel tampon
Merhaba 9 aralıkta randevunuz vardı muayene oldunuz mu fiyat bilgisi verdiler mi acabaYakın tarihte Hacettepe Üniversitesi’nde burun estetiği veya herhangi bir estetik operasyon geçiren ameliyat olan kişiler var mııı 9 Aralık’da ilk muayenem var doktor adı yazmıyor
Başka birileri yok muuu? Hacettepede kimse yoksa bize sıra bekletenler kiimmmYakın tarihte Hacettepe Üniversitesi’nde burun estetiği veya herhangi bir estetik operasyon geçiren ameliyat olan kişiler var mııı 9 Aralık’da ilk muayenem var doktor adı yazmıyor
MerhabaMerhaba 9 aralıkta randevunuz vardı muayene oldunuz mu fiyat bilgisi verdiler mi acaba
Merhaba ben de serhat hocaya randevu almak istiyorum sekreterligi aradigim zaman serhat hocanın sekreterine bağlıyorlar ama telefonu kimse açmıyor siz nasıl randevu alabildinizGazi hastanesindede serhat sibari çok övüyorlar mert olmasaydı ona gidecektim ve fiyatı Hacettepeye göre çok uygun randevu alması uzun sürüyor ama beklemeye değer bence
Bende sekreterini aradım sürekli dolu diyorlar çok yoğun maalesef o yüzden olabilir sürekli aramak gerek telefon düşmesi için ben 6-7 kez aramıştımMerhaba ben de serhat hocaya randevu almak istiyorum sekreterligi aradigim zaman serhat hocanın sekreterine bağlıyorlar ama telefonu kimse açmıyor siz nasıl randevu alabildiniz