• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe Burun Estetiği Olacaklar/Bilgi Sahibi Olanlar

chillhouse0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
71
11
8
27
Açtığım kaçıncı konu bilmiyorum umut dünyası 🥲 9 Aralık’da ilk muayenemi olup 11 Aralık’da Baş Asistan Hilal Güneş’le görüştüm direkt ona yönlendirildim seçme şansı yok sanırım yaptığı sadece bir burunu gösterdi ve doğal duruyordu. Not kısmına bilgilerimi kaydetti 7-8 bin tl bir ücret olduğunu söyledi ama iletişim numarası vermedi maalesef. Fiyatlarda bir değişiklik oldu mu ameliyatlar nasıl ilerliyor yılbaşından itibaren bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen sıraya alınmış olanlar ya da doktoru tanıyanlar 🙏

Açtığım kaçıncı konu bilmiyorum umut dünyası 🥲 9 Aralık’da ilk muayenemi olup 11 Aralık’da Baş Asistan Hilal Güneş’le görüştüm direkt ona yönlendirildim seçme şansı yok sanırım yaptığı sadece bir burunu gösterdi ve doğal duruyordu. Not kısmına bilgilerimi kaydetti 7-8 bin tl bir ücret olduğunu söyledi ama iletişim numarası vermedi maalesef. Fiyatlarda bir değişiklik oldu mu ameliyatlar nasıl ilerliyor yılbaşından itibaren bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen sıraya alınmış olanlar ya da doktoru tanıyanlar 🙏
✨

Hacettepede ameliyat sırası bekleyen kimse yok muuu
Merhaba

Üyü olmakta zorlandığım için yazamadım.bende aramalarını bekliyorum.Pardon başa alayım.doç murat karadan randevu aldım.aralık başıydı 20 bin dedi.okadar veremem dedim.beni baş asistan nihal güneş e yönlerdirdi nihal hanıma gittim bana yüzde yüz güven verdi 28 aralıkta tetkikleri verdim.ameliyat için aramalarını bekliyorum.bir gece önceden ararım demişti beni.tabi ilk başta 1-2 ay içinde dedi.ama aralarda iptal eden oluyormuş vs o aralara alırım dedi.banada 500 tl atel ücreti yatıyor 7500 kadarda taburcu olduğunuzda alırlar demişti.
ama duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş.arayanda yok
heyecanla beklemekteyim bende.
Lütfen iletişim halinde olalım.
Siz kan film ekg vs yani tetkikleri verdiniz mi

Merhaba

Üyü olmakta zorlandığım için yazamadım.bende aramalarını bekliyorum.Pardon başa alayım.doç murat karadan randevu aldım.aralık başıydı 20 bin dedi.okadar veremem dedim.beni baş asistan nihal güneş e yönlerdirdi nihal hanıma gittim bana yüzde yüz güven verdi 28 aralıkta tetkikleri verdim.ameliyat için aramalarını bekliyorum.bir gece önceden ararım demişti beni.tabi ilk başta 1-2 ay içinde dedi.ama aralarda iptal eden oluyormuş vs o aralara alırım dedi.banada 500 tl atel ücreti yatıyor 7500 kadarda taburcu olduğunuzda alırlar demişti.
ama duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş.arayanda yok
heyecanla beklemekteyim bende.
Lütfen iletişim halinde olalım.
Siz kan film ekg vs yani tetkikleri verdiniz mi
Şu an bilmediğim bir ülkede Türk bulmuş kadar mutluyum 🥹🤍 İlk baştan başlayayım öncelikle bana çok ucu açık konuştu hep yine sorun olabilir %100 nefes alma sorunun kalkmaz vs dedi beni de bu çekti sanırım Hilal Hanım’a 🤭🤭 Yaptığı burunu görmek rahatlattı ama. Atel ve taburcu sonrası ücretlendirmeyi de detaylı anlatmadı ben sorunca 7-8 dedi 8 yanınızda kesin bulunsun dedi ilk muayeneye gittiğim gün fotoğraflar çekildi tetkiklerim de yapıldı kendisiyle bunlardan 2 gün sonra görüştüm bana da aynı şekilde iptal eden olursa arar çağırırım 2 gün önce haber ederim dedi ben sg@ra kullanıyorum o yüzden erken haber verecek bırakmam için. Hilal Hanım’ın vereceği fiyatı bilmiyorum ama Mert Bey’in fiyatı 20 k olduğunu öğrendim Hilal Hanım’la görüştüğümüz dönem Mert Bey’in 15 k olduğunu duymuştum. Numarasını vermediği için insan strese giriyor iletişime geçip soramıyoruz ne olacak bilmiyorum zaman donmuş gibi hissediyorum 🫠

Bana hiç öyle erken haber veririm felan demedi sigarada var.fotoda cekmedi
Vallaha cok stres oldum:(
Yapacaksa yapsın artık
Yoksa umudum kalmadı seneye arar artik

Ben tetkikleri verili 15 gün oldu
Arayan soran yok
Siz öndesiniz benden galiba
Insallah olursunuz da yazarsiniz

Bana hiç öyle erken haber veririm felan demedi sigarada var.fotoda cekmedi
Vallaha cok stres oldum:KK43:
Yapacaksa yapsın artık
Yoksa umudum kalmadı seneye arar artik
Sadece yanlış hatırlamıyorsam pazartesi ve salı ameliyat olmuyormuş emin olmamakla beraber. Hızlı ilerliyordur inşallah diye umut ediyorum neye göre nasıl sıralanıyor bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun diyelim tarih için 🙏 Beni korkutan şey yeni fiyatı aslında 🥲

Sadece yanlış hatırlamıyorsam pazartesi ve salı ameliyat olmuyormuş emin olmamakla beraber. Hızlı ilerliyordur inşallah diye umut ediyorum neye göre nasıl sıralanıyor bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun diyelim tarih için 🙏 Beni korkutan şey yeni fiyatı aslında 🥲
Ben hilal hocaya ulaşmaya çalıştım hergun ameliyatta ulaşamazsınız dediler.
Aslinda beni korkutan ucreti
1 gün fark eder
Bu şartlarda
Arayacağım zaman net fiyatı da söylerim demişti bana
Insallah şubatı bulmaz vallaha
15 20 arası isterler diye dusunuyorum

Kbb uzmanları geçen sene Ekim Kasım aylarında fiyat aldığımda minimum 15-20 bin tl ücret istiyorlardı eğer Plastik Cerrah olarak max 15 isterse tamam diyecek gibiyim macera aramak olur bundan sonrası bizim için çünkü fiyatlar aşşırı uçtu 🫠 Numarasını da çok arandığı için vermek istemediğini dile getirdi zaten orada modum bayağı düşmüştü haber beklemek çok yoruyor bu şekilde

oooo .sizi aramadıysa beni hiç aramaz:-)ben bi süre kafamdan atayım.bana 1-2 ay dedi.ama hiç belli olmaz arada iptaller oluyor dedi.akşam ararım sabah ameliyat a gelin derim dedi .her gece 12 ye kadar bekliyorum:)sevgili telefonu bekler gibi

yaaa ahahah ben de telefonumu asla sessize alamamaya başladım yanımdan ayırmıyorum 🤭 benim de çok umudum yok içimden bir ses mayısı falan geçecek diyor ama bakalım 🥹

Gören duyan bilenler aranıyooorr 🫠🪄

Back
X