- 18 Ocak 2018
- 2.791
- 7.265
- 158
- 33
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.961
Katılırım canımyalutserkan Luniss Luluuu94 15yusra11 @ayseMsb @casual woman
byebyeblackbird Kızlar katılmak ister misiniz sizde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılırım canımyalutserkan Luniss Luluuu94 15yusra11 @ayseMsb @casual woman
Katılırım canım ben yeni gördüm“Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kızlar yeni duamiz ayet olmadığı için diğer arkadaslarda okuyabilir dua sahibi için kişi başı herkes 100 tane okuyacak başka kimler katılmak ister
Yeni liste
Kafiyesizsiir
B Bademmm388
Umut_2019
H M
Kızlar başka kimler katılmak ister?
Tamam canimKatılırım canım ben yeni gördüm
Canim okudum insallahTamam canim
Kuzum akşama kadar bekleyelim katılmak isteyen olursa yarın sabah listeyi düzenleyeceğim o zaman başlayacağız insaAllahCanim okudum insallah
Nasil yapiyoruz kimin niyetine bagisliyoruz
Aman sorunu şimdi anladım Umut_2019 tan başlarız ilk okumaya ismi Sahire Gökce onun niyetine bagisla kuzum ağzına sağlıkCanim okudum insallah
Nasil yapiyoruz kimin niyetine bagisliyoruz
H M ve 15yusra11 duası için ekran görüntüsü aldım mazeretim bitince okuyacagm okundu sayabilirsnz yeni dua grubunda olamayacagm diğer listelerde görüşmek üzereyalutserkan için okumayanlar
ftemiz (mazeret)
@mer_4260 (mazeret)
H M (mazeret )
@casual woman için okumayanlar
@mer_4260 (mazeret )
@ayseMsb için okumayanlar
ftemiz (mazeret)
@casual woman
@mer_4260 (mazeret)
@ayseMsb
H M (mazeret)
H M için okumayanlar
ftemiz (mazeret )
@casual woman
@mer_4260 (mazeret)
yalutserkan (mazeret)
H M (mazeret)
15yusra11 için okumayanlar
ftemiz (mazeret)
@casual woman
@mer_4260 (mazeret)
yalutserkan (mazeret)
@ayseMsb
H M (mazeret)
15yusra11
yalutserkan için okumayanlar
ftemiz (mazeret)
@mer_4260 (mazeret)
H M (mazeret )
@casual woman için okumayanlar
@mer_4260 (mazeret )
@ayseMsb için okumayanlar
ftemiz (mazeret)
@casual woman
@mer_4260 (mazeret)
@ayseMsb
H M (mazeret)
H M için okumayanlar
ftemiz (mazeret )
@casual woman
@mer_4260 (mazeret)
yalutserkan (mazeret)
H M (mazeret)
15yusra11 için okumayanlar
ftemiz (mazeret)
@casual woman
@mer_4260 (mazeret)
yalutserkan (mazeret)
@ayseMsb
H M (mazeret)
15yusra11
15yusra11 canim kendin için okudun mu
yalutserkan Luniss Luluuu94 15yusra11 @ayseMsb @casual woman
Tamam canim ben seni iki uc kez etiketlerimCanm hatırlatabilirsen okurum katılırım bazen unutabiliyorum gerçekten bikaç tane duaya katılıyorumda kimsenin hakkına girmek istemem
Tamam canim ekliyorumkatılırım canım.
Tamam canim Rabbim gönlüne ferahlık versin ismin ne ismen dua edelim insaAllahMerhaba anneler acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor anneler nolur benı de dualarınıza alın
İsmim Seray Allah razı olsun sizden öyle bir acıya düştüm ki hala idrak edemedim Allahım isyana düşmekten korusunTamam canim Rabbim gönlüne ferahlık versin ismin ne ismen dua edelim insaAllah
Sen de bol bol inşirah oku.. daraldigin zaman gökyüzüne bak Efendimizin sunnetidir..
Cok uzuldum.. Rabbim verdi Rabbim aldi.. cennette bi evladiniz var..İsmim Seray Allah razı olsun sizden öyle bir acıya düştüm ki hala idrak edemedim Allahım isyana düşmekten korusun