- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.901
Estağfurullah canim benim cumlemizden insaAllah ❤Allah razi olsun emeklerin icin canim benim.
Bu listede iyi oldu. Bitince okuyacagm hepsine insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estağfurullah canim benim cumlemizden insaAllah ❤Allah razi olsun emeklerin icin canim benim.
Bu listede iyi oldu. Bitince okuyacagm hepsine insallah.
Canım o zaman kısa bir dua yapalım. Rabbi YUESSIR gibiEstağfurullah canim benim cumlemizden insaAllah ❤
Ama simdi baslamayalim bence bi sure daha kisa bi dua ile baslayabilirz ya da zikir.Evet canim Ayeter kursi çok iyi bundan sonra onu okumayı planliyordum çoğunluk kabul ederse okuruz ama muaf arkadaşımız fazla nasıl olur bilemedim
AynenCanım o zaman kısa bir dua yapalım. Rabbi YUESSIR gibi
Rabbişralli de var.
Olabilir canim bir dua daha vardı ayet mi değil mi arastirayim ya onu ya da bu duayi okuruzCanım o zaman kısa bir dua yapalım. Rabbi YUESSIR gibi
Tamam canim yardım gerektiği zaman senden rica ederim Allah razi olsun ❤Bu arada Kafiyesizsiir sana yardımcı olabilirim. Sınavlara çalışacaksın ya. En azından not tutabilirim. Okuyan okumayanları
Rabbişralli yi tam yazabilir misin kuzum anlamıyla birlikteRabbişralli de var.
Rabbi yessir de var.
Kuzum ayet olduğu için abdest şartı var önce abdest şartı olmayan bir dua okuyalım ya da isterseniz bunu da okuruz muaf olanlar sonra katılır aramızaRabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali:
"Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni”
Kaynak: (Taha süresi 25-28. ay
Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Seklinde.Kuzum ayet olduğu için abdest şartı var önce abdest şartı olmayan bir dua okuyalım
Abdest şartı var mi kuzumRabbişrahli sadri ve yessirli emri. Seklinde.
Bunu soracagim.bi bi dk canim. Bende suphede kalmiyayim.Abdest şartı var mi kuzum
Kızlar bana yardımcı olur musunuz neden bilmiyorum bunalımda gibiyim çok daralıyorum yanlış bir şey söyler isyan ederim diye bildiğiniz dua zikir var mı rahatlamam icinAbdest şartı var mi kuzum
Canimin içi inşirah oku bir de balkona çıkıp gökyüzüne bak Efendimizin sunnetidirKızlar bana yardımcı olur musunuz neden bilmiyorum bunalımda gibiyim çok daralıyorum yanlış bir şey söyler isyan ederim diye bildiğiniz dua zikir var mı rahatlamam icin