• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Kuzuuum kedilerim de var zaten 😄 eşim de veteriner hekim istemediğim kadar kedi var etrafımda 😄😄
Yaaa ne güzel bizimde camda kapıda her yerde nöbet beklerler yiyecek için tontişler 😅😙 ama şöyle sıkıntı var ki biri sadece pişmiş tavuk et istiyor onlardan başka bir şey yemek istemiyor 😔

Yaaa ne güzel bizimde camda kapıda her yerde nöbet beklerler yiyecek için tontişler 😅😙 ama şöyle sıkıntı var ki biri sadece pişmiş tavuk et istiyor onlardan başka bir şey yemek istemiyor 😔
Ona alıştıysa eğer neye alışırlarsa onu yiyorlar 😄 ama çok aç kalmıyordur kalsa ne bulsa yer 😄

Tabi ki ben de okumuyorum. Hatta abdest alıp normalde kapalı değilim ama tüm duaları okurken saçımı kapalılar gibi sımsıkı bağlıyorum. Tek bir saçım görünmesin diye. O yüzden de mazeret durumumu bildirdim.
Senin ıcın soulemedım aslında tatlım sadece senin mesajın ustunden düşüncelerimi soylemek istedim Allah kabul etsin ınsallah

15yusra11 15yusra11 için okudum Allah kabul etsin inşallah hatırladığım kadarıyla evlat istiyordun ve abin hastaydı inşallah duaların kabulüne vesile olur Rabbim hakkında hayırlı olani nasip etsin

Back