- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.861
Cnm ben abdest alıp okurum birazdanKızlar hatirlatmak amaçlı yazıyorum
nursevdi icin okumayanlar
@mimiraculum
Asbei
@Rabia islam
@Mrvyvz4832
@Birpdrci
@H M (mazeret)
@Eslem91
@Cuel
@Bademmm388( mazeret)
@ayseMsb
@Minikbirmucizemeselesi
M M_atruska
Adige-
Nzlnaz
caramel_7
Ay tmm cnm kusura bakma ya bakmadım bugün
Iyi yapiyorsun kurban
Bende yazdim defterime insallah
evet canım.. sayı adeti çok önemli. kilit gibi aynenBirde kızlar yalnis anlamazsaniz 313 dualarında sayi önemli diye biliyorum 312 olsa olmaz 314 olsa olmaz diye okumuştum o yüzden tam sayı okumaya dikkat ediyorum ben ama Esma gruplarinda garanti olsun belki zikirmatik arada biri iki saymıştır diye fazla okuduğum oluyor o yüzden söylemek istedim
Tamam canim :)Ay tmm cnm kusura bakma ya bakmadım bugünyarım saate yazsam olur mu çocukları yıkayacam
Yeni dua listemiz olunca ekleyim olur mu canimBen geç kaldım galiba ben gire bilirmiyim duaya
Canım bana bildirim gelmemişti yeni gördüm birazdan okurum. Okundu sayKızlar hatirlatmak amaçlı yazıyorum
nursevdi icin okumayanlar
@mimiraculum
Asbei
@Rabia islam
@Mrvyvz4832
@Birpdrci
@H M (mazeret)
@Eslem91
@Cuel
@Bademmm388( mazeret)
@ayseMsb
@Minikbirmucizemeselesi
M M_atruska
Adige-
Nzlnaz
caramel_7
Tamam canimCanım bana bildirim gelmemişti yeni gördüm birazdan okurum. Okundu say
Ekle tabi ki canım ben mutlu olurum farklı nefeslerden dua almak çok başkaKızlar yeni bir arkadaşKikoo da katılmak istiyor aramıza bireysel karar vermek istemiyorum sizler ne derseniz ona göre karar verelim arkadaşı ekleyelim mi listeye
Çoğunluk ne derse canim ona göre karar verelimEkle tabi ki canım ben mutlu olurum farklı nefeslerden dua almak çok başka
Bencede ekleyebilirsin canımKızlar yeni bir arkadaşKikoo da katılmak istiyor aramıza bireysel karar vermek istemiyorum sizler ne derseniz ona göre karar verelim arkadaşı ekleyelim mi listeye
Ekle benceKızlar yeni bir arkadaşKikoo da katılmak istiyor aramıza bireysel karar vermek istemiyorum sizler ne derseniz ona göre karar verelim arkadaşı ekleyelim mi listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?