Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adım nurseven Öncelikle ülkece içinde bulunduğumuz durumdan bir an önce normal hayatımıza dönelim inşallah. Sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun. Evimiz şenlensin . Kimin ne muradı varsa versin Allah'ım.
Adım nurseven Öncelikle ülkece içinde bulunduğumuz durumdan bir an önce normal hayatımıza dönelim inşallah. Sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun. Evimiz şenlensin . Kimin ne muradı varsa versin Allah'ım.
Başladı mı kuzum ya kusura bakmayın hiç giremedim bugün online eğitimin eğitimini alıyoruz pazartesi başlıcaz baya yoğun geçti bugün. Mazeretliyim cnm benim ama yrn en geç yrndan sonra biter. Hakkınızı helal edin