- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.781
Okudum cnm Rabbim şifa versin miniğe inşallahCanlar bugün bir arkadasimizin bebeği Eylül bebek icin okuyoruz kişi başı herkes 10 tane Ayeter Kursi okuyacak mazeretli olan arkadaş ya da okuyamacak olan arkadaşlar varsa lütfen bildirim yapsın ben yardım edeceğim insaAllah
nursevdi
mimiraculum
Asbei
Umut_2019
2019 mutluluk
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
M Minikbirmucizemeselesi
S sibellcim
Jawlensky
Oriana
Adige-
Amin canim Allah razı olsun ❤Okudum cnm Rabbim şifa versin miniğe inşallah
Canım bu ilk etiketleme kapsamında değil mi? Eylül bebek için 10 okuyacagim? Bugün başka arkadaş için var mıydı?Canlar bugün bir arkadasimizin bebeği Eylül bebek icin okuyoruz kişi başı herkes 10 tane Ayeter Kursi okuyacak mazeretli olan arkadaş ya da okuyamacak olan arkadaşlar varsa lütfen bildirim yapsın ben yardım edeceğim insaAllah
nursevdi
mimiraculum
Asbei
Umut_2019
2019 mutluluk
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
M Minikbirmucizemeselesi
S sibellcim
Jawlensky
Oriana
Adige-
Evet canim bugün sadece Eylül bebek icin 10 tane okuyacaksin☺Canım bu ilk etiketleme kapsamında değil mi? Eylül bebek için 10 okuyacagim? Bugün başka arkadaş için var mıydı?
Şu an mazeretliyim ama ya Şafi okurum canımKızlar sizlerden ricam @CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül için okuyabildiginiz kadar Ya Şafi, Yasin-i Şerif, Fatiha, Ayeter Kursi, okur musunuz?
B Bademmm388H M 2019 mutluluk
Umut_2019 @Luluuu94 @Mrvyvz4832
mimiraculum @Ocalh nursevdi Asbei @dilhun80 S sibellcim
Kusura bakma canım soruyorum karışıklık olmasın diye bazen ben 1 i bitirmeden 2. kişiye okunabilirEvet canim bugün sadece Eylül bebek icin 10 tane okuyacaksin☺
Mazeretliyim canım ya Şafi okurum benKızlar Bugün @CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül bebek için okuyacağız 313 Ayeter Kursi yi kişi başı herkes Eylül Bebegin ameliyatının güzel geçip sifa bulması için 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım lütfen bugün için okuyup bitirelim Eylül bebek için dua edelim okuyan herkesten Allah razi olsun
kişi başı herkes 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım sayı 313 e tamamlanacak
mazeretli olanlar bildirim yapsın onlar yerine sayıyı gene biz paylaşıp okuruz
bugün için okuyup bitirelim canlar lütfen
nursevdi
mimiraculum
@dilhun80
Asbei
@Karagullu
@Rabia islam
@Aventuss
@Tavuk_suyu_
Umut_2019
2019 mutluluk
@Mrvyvz4832
@Kubkubra
@Birpdrci
@Luluuu94
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
@memurhanim
@ayseMsb
M Minikbirmucizemeselesi
@Deryaa123
S sibellcim
Kafiyesizsiir
@ _Gulnihal
Oriana
@Ocalh
@Saadetim33
Adige-
@Nzlnaz
Amin canim Allah razı olsun hakkını helal et kuzum sirani verdin insaAllah yarın senin icin okuyacağız ❤Eylül bebeğimize okudum. Rabbim şifa versin.
Estağfurullah kuzum ne kusuru☺Kusura bakma canım soruyorum karışıklık olmasın diye bazen ben 1 i bitirmeden 2. kişiye okunabilir
sonra borç kalmasın❤
Tamam Kuzum senin yerine ben okuyayim o zamanMazeretliyim canım ya Şafi okurum ben
Tamam kuzum sağolasınKuzum senin yerine ben okuyayim o zaman☺
Eylül bebek için 10 Ayetel Kürsi okudum Rabbimiz sifasini versin inşaallahCanlar bugün bir arkadasimizin bebeği Eylül bebek icin okuyoruz kişi başı herkes 10 tane Ayeter Kursi okuyacak mazeretli olan arkadaş ya da okuyamacak olan arkadaşlar varsa lütfen bildirim yapsın ben yardım edeceğim insaAllah
nursevdi
mimiraculum
Asbei
Umut_2019
2019 mutluluk
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
M Minikbirmucizemeselesi
S sibellcim
Jawlensky
Oriana
Adige-
Amin canim benim Allah razi olsun ❤minik bebek tez vakitte sifasini bulsun insaAllahEylül bebek için 10 Ayetel Kürsi okudum Rabbimiz sifasini versin inşaallah ❤
Eylul icin okudum Allah Eylül e de tum hastalara da acil şifalar versinCanlar bugün bir arkadasimizin bebeği Eylül bebek icin okuyoruz kişi başı herkes 10 tane Ayeter Kursi okuyacak mazeretli olan arkadaş ya da okuyamacak olan arkadaşlar varsa lütfen bildirim yapsın ben yardım edeceğim insaAllah
nursevdi
mimiraculum
Asbei
Umut_2019
2019 mutluluk
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
M Minikbirmucizemeselesi
S sibellcim
Jawlensky
Oriana
Adige-
Aksama Eylul bebek icin okumalar biterse başlayacağız insaAllah canim ilk arkadaşımız yazdı duasını ikinci arkadasimiz duasını yazmadi akşama belki yazar başlarız okumaya insaAllahCnm akşam mı başlasak sıradaki iki kişiye. Herkes Eylül için bitirirse başlayalım olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?