- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.401
Rica ederimTamam canım tesekkürler . ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTamam canım tesekkürler . ☺
ben dün okudum canım zehra arkadaş için . tekrar okuyimmi?kızlar hatırlatmak için yazıyorum yarina kadar vaktimiz var
15yusra11 için okumayanlar
Aventuss
byebyeblackbird
15yusra11
@mer_4260
kunfeyekun__
@Annelika
Yok canim hayır okumana gerek yok seni okumayan listesinden silmeyi unutmussumben dün okudum canım zehra arkadaş için . tekrar okuyimmi?
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
15yusra11 Zehra nin duası;
Allah'ım içinde bulunduğumuz sıkıntılardan bizi feraha çıkar. (AMİN)
Hayırlısıyla tez zamanda bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih, saliha kullarından nasip eyle. (AMİN)
Eşime-bana, anneme babama, kardeşime abilerime ve tüm sevdiklerime sevenlerime sağlık mutluluk huzur ve bol muhabbet nasip et. (AMİN)
Eşime ve bana hayırlı bol kazançlar nasip et. (AMİN)
Abime ve tüm kanser hastalarına şafi isminle şifa ver. (AMİN)
Kpss sınavından istediğim puanı almama yardım et. (AMİN)
Borçlarımıza ödeme kolaylığı ver. (AMİN)
Bizi kimseye, kimseyi bize muhtaç etme. (AMİN)
Dualarıma amin diyenlere sen gönlündekileri ömürlerine nail eyle Allah'ım..
AMİNNN
@Umut_2019
@Bademmm388
H M
@Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
@Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
@mer_4260
@Bal0ncuk
kunfeyekun__
@Annelika
Amin canim inşaAllahCanm okudum bende kendime. Okuyan herkese teşekkür ederim Rabbim oldu sevincini yaşatsın inşAllah hepimize
Okudum canım Zehra için.Rica ederim
Okudum canım ben.
Sanki burdan cok ayri durdum gibi geldi :))
Yok yok canim kimseyi atlamiyorsun öyle olsa ben hiç durma etiketlerim okudun mu diyeSanki burdan cok ayri durdum gibi geldi :))
Yok yok canim kimseyi atlamiyorsun öyle olsa ben hiç durma etiketlerim okudun mu diye
Allah razı olsun hepinizden Kızlar İnsallah oldu sevincini de yasayalımLuniss duan bitti canim Allah kabul etsin
Amin canim benim insaAllah ❤Allah razı olsun hepinizden Kızlar İnsallah oldu sevincini de yasayalım❤