- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.321
Okudum Allah kabul etsin bu sıralar unutuyorum hep bildirmeyibyebyeblackbird için okumayanlar
Umut_2019
Luluuu94
Aventuss
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
M mer_4260
Allah kabul etsin inşallah kızlarBal0ncuk grubumuz bu kuzum ❤
Okudum canımbyebyeblackbird için okumayanlar
Umut_2019
Luluuu94
Aventuss
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
M mer_4260
Sagol canim benimAllah kabul etsin inşallah kızlar
İnşallah kuzumSagol canim benimyeni arkadaşa geçince ekleyecegim listeye ❤
İsmim Elçin duam Allahım başlayacağımız tüp bebek tedavisinde bize yardım et sürecimizi kolaylaştır ilk denemede evlat sahibi olabilmeyi nasip et hayırlısıyla
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
Luniss duasi;
İsmim Elçin duam Allahım başlayacağımız tüp bebek tedavisinde bize yardım et sürecimizi kolaylaştır ilk denemede evlat sahibi olabilmeyi nasip et hayırlısıyla
Bize ve evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla anne baba olabilmeyi nasip et korona virüsten bir an önce sağlıkla kurtulabilmeye nasip et bizi ve herkesi koru
Burada dua kardeşliği yaptığımız tüm arkadaşlarımın da dualarını hayırlısıyla kabul et hepimizin yüzünü güldür insallah
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
İnsallah kuzumm
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
Luniss duasi;
Bize ve evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla anne baba olabilmeyi nasip et korona virüsten bir an önce sağlıkla kurtulabilmeye nasip et bizi ve herkesi koru
Burada dua kardeşliği yaptığımız tüm arkadaşlarımın da dualarını hayırlısıyla kabul et hepimizin yüzünü güldür insallah
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
byebyeblackbird için okumayanlar
Umut_2019
Luluuu94
Aventuss
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
M mer_4260
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?