- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.301
Sorun değil canımGözümden kacmis canim bugün biraz hastayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değil canımGözümden kacmis canim bugün biraz hastayım
Casual woman ıcın okudum canjm cuel ı de simdi okuyorumRainbow Peace icin okumayanlar
byebyeblackbird
M mer_4260
Cuel için okumayanlar
Luluuu94
byebyeblackbird
Luniss
M mer_4260
Tamam canimCasual woman ıcın okudum canjm cuel ı de simdi okuyorum
Gözümden kacmis canim bugün biraz hastayım
Allah razi olsun canim benim dun biraz balkonda usuttum kendimi bugünde bogazim şiş oksuyorum biraz daha iyiyim şimdiGeçmiş olsun cnm neyin var aman dikkat et kendine özellikle bu zamanda
Canım ben 2 arkadaşımız için de okudum:)Rainbow Peace icin okumayanlar
byebyeblackbird
M mer_4260
Cuel için okumayanlar
Luluuu94
byebyeblackbird
Luniss
M mer_4260
İsmim Gamzebyebyeblackbird canim siteye girince duani paylaş :)
Evet canım okudum Allah kabul etsin
Cuel duan bitti Allah kabul etsin
Allah razi olsun canim benim dun biraz balkonda usuttum kendimi bugünde bogazim şiş oksuyorum biraz daha iyiyim şimdi
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
byebyeblackbird
İsmim Gamze
Allah'ım Gamze'ye severek gidip geleceği hayırlı bir iş nasip et. Rızık kapılarını aç, dünyada ve ahirette iyilik ver, kimseye muhtaç etme. Bolluk bereket ver, darda koyma. Bu salgın hastalıktan ve tüm hastalıklardan hepimizi koru, korktuğumuza uğratma. Üzerimizden bela ve musibetleri kaldır, bizi affet. Amin.
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
okudum canım Allah kabul etsin inşallah.Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
byebyeblackbird
İsmim Gamze
Allah'ım Gamze'ye severek gidip geleceği hayırlı bir iş nasip et. Rızık kapılarını aç, dünyada ve ahirette iyilik ver, kimseye muhtaç etme. Bolluk bereket ver, darda koyma. Bu salgın hastalıktan ve tüm hastalıklardan hepimizi koru, korktuğumuza uğratma. Üzerimizden bela ve musibetleri kaldır, bizi affet. Amin.
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Sagol canim benim ❤Dikkat et canım kendine çok çok geçmiş olsun
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
byebyeblackbird
İsmim Gamze
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz