- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.061
Tamam canim internetin yenilenince okuduklarına okudum diye bildirim yaparsınBirazdan okurum beni de okudu sayınKafiyesizsiir canım internetim az kaldı giremezsem sıradaki arkadaşın duasının kabulüne diye niyet eder okurum her gün okudu sayın olurmu
Dünkü arkadaş mıydı badem canım oysa okudum beb
Evet canim dün iki kişiye okunduDünkü arkadaş mıydı badem canım oysa okudum beb
200 mü oluyordu ikisine mi 100 dü kuzum kafa kalmadı ben de kusura bakma öyleyse de okurum hemen
Kuzum dün umut için okunup bitince bademe geçtik o yüzden karışmış olabilir kafan sen umut için okudun badem için okumadin sadece bugün de yeni kişiye geçtik H M arkadaşımıza200 mü oluyordu ikisine mi 100 dü kuzum kafa kalmadı ben de kusura bakma öyleyse de okurum hemen
Tamam canım ben bugün 200 tane okurum o zamanKuzum dün umut için okunup bitince bademe geçtik o yüzden karışmış olabilir kafan sen umut için okudun badem için okumadin sadece bugün de yeni kişiye geçtik H M arkadaşımızaanlamadigin bir şey olursa gene sorabilirsin ❤
Tamam canimTamam canım ben bugün 200 tane okurum o zaman☺ Kaçırmışım oraları ben
Aminn aminnnn allah razi olsunH M kardeşim için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAH. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı huyu güzel yüzü güzel bir evlât nasip etsin İNŞAALLAH. Amin Amin Amin
Hem kar yağarken hem de ezana denk geldi Kuzum.Aminn aminnnn allah razi olsun
Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah canim dua edenlere daha cok versin..Hem kar yağarken hem de ezana denk geldi Kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?