- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B bahar1143 okurum
@annesinin eseri okurum
@Hayalimdi gercek oldu okur musun?
MorbidAngell okur musun
T Tatlianne20 okurum
H hayalalemiveben okurum
BUGÜN Eser Ve Efsun için herkes 225 tane okuyacak .OKUYAMAYAN LÜTFEN HABER VERSİN.[/QBağışladıBağışla
Canm ben fazladan 72 tane okumuşum eksik su an kaç ona göre okuyayim
[/QUOTE]27 NİSAN 2018 PAZARTESİ DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
- YARINDAN İTİBAREN SİTEYE SÜREKLİ GİREMEM DİYENLER LİSTEYİ KAYDEDİP SIRA İLE HER GÜN 100 TANE OKUSUN.
- BEN HER GÜN GİRERİM DİYENLER HER GÜN ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPSIN.LÜTFEN SAYFAYI ETİKET OLMASA BİLE HER GÜN KONTROL EDİN.
- 2. SEÇENEĞİ TERCİH EDENLER O GÜN OKUYACAĞI SAYIYI MUHAKKAK KONTROL ETSİN
- O GÜNKÜ DUAYI OKUYAMAYACAK OLANLAR YATSI NAMAZI EZANINDAN 20 DAKİKA ÖNCE MUTLAKA HABER VERSİN
- 2 KEZ KURAL İHLALİ YAPANLARIN SIRASI SONA ALINACAKTIR.
@HemDeliHemAsik 100 okuyacak
efsuni06 (mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu
haber bekliyorum
annesinineseri her gün sayıyı kontrol edecek
B bahar1143 her gün sayıyı kontrol edecek
Dil-i bitab her gün sayıyı kontrol edecek
@Tatlianne20 her gün sayıyı kontrol edecek
MorbidAngell BanliBanli olduğu için hesaba katmiyorum) @hayalalemiveben
B bahar1143
kardeşimiz için 125 okuyoruz.
LÜTFEN YARIN İKİNDİNE KADAR 125 ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Benim telefonuma gelmiyor,bilmiyorum nasıl olduğunu,netten girip bakıyorumbişey soracağım kızlar bildirimler sizin telefonunuza geliyor mu??
henemcik haberiniz oluyo yazılanlardan da :) ben ayarlamaya çalıştım bildirimler açık diyo ama gelmiyo... eğer telefona geliyosa ne yapmam lazım ??
Ben De girip bakıyorumbişey soracağım kızlar bildirimler sizin telefonunuza geliyor mu??
henemcik haberiniz oluyo yazılanlardan da :) ben ayarlamaya çalıştım bildirimler açık diyo ama gelmiyo... eğer telefona geliyosa ne yapmam lazım ??
Canım bugün tek kişiye okuyoruz o yüzdenDil-i bitab azalmış çok geri kalan kim okuyyor