- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.281
nergismor, canim fazla olduysa eger yarin akşam a da hanifeye okuyalım olmaz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuycaz canım benimnergismor, canim fazla olduysa eger yarin akşam a da hanifeye okuyalım olmaz mi
Ben 2. Seçenek teki gibi hergun kontrol ederim@HemDeliHemAsik
efsuni06 (mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
T Tatlianne20
MorbidAngell
Kara_gozlum
etiketler çıkmadı üst mesajı kontrol edin
Canim ben hergun okurum bugun musait olamadım inşallah takipte olucam22 NİSAN 2018 CUMA DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
- YARINDAN İTİBAREN SİTEYE SÜREKLİ GİREMEM DİYENLER LİSTEYİ KAYDEDİP SIRA İLE HER GÜN 100 TANE OKUSUN.
- BEN HER GÜN GİRERİM DİYENLER HER GÜN ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPSIN.LÜTFEN SAYFAYI ETİKET OLMASA BİLE HER GÜN KONTROL EDİN.
- 2. SEÇENEĞİ TERCİH EDENLER O GÜN OKUYACAĞI SAYIYI MUHAKKAK KONTROL ETSİN
- O GÜNKÜ DUAYI OKUYAMAYACAK OLANLAR YATSI NAMAZI EZANINDAN 20 DAKİKA ÖNCE MUTLAKA HABER VERSİN
- 2 KEZ KURAL İHLALİ YAPANLARIN SIRASI SONA ALINACAKTIR.
@HemDeliHemAsik
@efsuni06 (mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
@Tatlianne20
@MorbidAngell
Kara_gozlum
@HemDeliHemAsik Hanife
kardeşimiz için yarın tekrar okuyoruz.
Kusura bakmayın arkaddaşlar birbirimizin hakkına girmemek ve istikrarlı bir şekilde ilerleyebilmek için kural koymak zorundayız. Lütfen herkes hangi seçenekle listeye devam edeceğini bildirsin.
Allah kabul etsin ❤
tamam canım sayıyı her gün kontrol et ve okuyamayacağında önceden haber ver .Canim ben hergun okurum bugun musait olamadım inşallah takipte olucam
Tamam canimtamam canım sayıyı her gün kontrol et ve okuyamayacağında önceden haber ver .
Tamam canimYarın için 100 aldım kabul ettim
Tamam canimBen bugün giremedim ama sıradaki arkadaşı bildiğim için okumuştum,her gün girip yazmaya çalışıyorum genelde
Tmm canım 110tane okuyorum. Hergün girer yazarım@Hayalimdi gercek oldu annesinineseri MorbidAngell Kara_gozlum T Tatlianne20 H hayalalemiveben kizlar 110 tane okuyacaksiniz @HemDeliHemAsik hanife icin kalani ben tamamlayacağım herkes aldim kabul ettim diye bildirim yapsin lutfen bir de herkese 100 mu okuyacaksiniz yoksa o gunku sayiya girip ona gore mi okuyacaksiniz haber verin ki ben de ona gore paylaşım yapayim