- 8 Eylül 2013
- 558
- 507
- Konu Sahibi Gullbahcemm
111 adet aldım kabul ettim.Eksik var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olur ben de bir kac gun evde olmayacagim 111 okurum ama.eksikler olursa alamayabilirimHafta sonu eğer kimse yoksa duayı p.tesi başlayalım canım kimse de zorlanmasın Rakika
Canım kusura bakma ya misafirim geldi giremedim şimdi pay et bana okuyacağım inşallahHelal olsun canım, hoşgeldin şimdiden yarın aksami bugünden pay ederken seni de katiyim mi? Yarın aksama kadar temizlenmiş olacak misin?
Busracim bugün ve yarin okumicaz zaten.pzt devam.edicez sonra.da.musait olamicaksan sen bilirsin tabiki musait.olunca katilirsin :)Canim ben bugin okuyamayacagm yarın da okuyamayacagim misafirlik durumlarim var ondan sonra da adet bekliyorum sonrasında da buyuk bi davetim var o arada okuyamam istersen beni listeden çıkarabilirsin canim sonrasında tekrar katilirim insallah devam ederseniz Rakika
Canim onumuzdeki hafta degilim ama ondan sonraki pazartesiden itibaren musait olurum insallahBusracim bugün ve yarin okumicaz zaten.pzt devam.edicez sonra.da.musait olamicaksan sen bilirsin tabiki musait.olunca katilirsin :)
Cogumuz musait deiliz canim zor olucak o yuzdenBugün ve yarın neden okumuyoruz cumartesi pazar tatil.mi