- Konu Sahibi Gullbahcemm
Büşra için 75 adet aldım ve kabul ettim . Dün akşamkini de okumuştum Allah kabul eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar düzenledim canım Allah kabul etsin ❤Aldım kabul ettim bende
Ben okurum canım.bölüşelimEsra kardeşimiz okuyamayacakmis bildirdi 75 adet paylasilacak arkadaşlar kimler yardım etmek istiyorsa yazsın bölustüreyim
Tamam canım seni de paylaşalım o zamanKızlar bende bu akşam o saatte dışarıda yemekte olacağım okuyamam benide mazur görün bugün Rakika aldım demiştim canım ama eşim dışarı çıkalım dedi diye maalesef kalabilir
Sira bendeymis:) bende kendim icin aldim kabul ettim simdiden Allah razi olsun kizlarAldım kabul ettim canım bugün misafrlşkteydim giremedim
Tatlım fazla okuyabilir misin? İki arkadaş okuyamayacakmis ben de tülayin yerine okuycam 100 tane yardım edemiyorum daha fazla :/Sira bendeymis:) bende kendim icin aldim kabul ettim simdiden Allah razi olsun kizlar
Geriye kalan 30 ben okurum.Okuyamayan arkadaşın 35 tanesini aldım.kalan 30.
30 okurum bende.
30 okurum bende.
Sağolun kızlar Allah razı olsun 150 tane eksik vardi 30 tane kaldı ❤Bende okuyacağım okuyamayacak arkadaşlarında yerine 35 tane aldım 110 tane okuyacağım