- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 37
- Konu Sahibi Gullbahcemm
iki gün yoktum kızlar hakkınızı helal edin.. okuyamadım..
sümeyye kardeşimiz için 71 tane fil suresini aldım kabul ettim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı sıkıntı yok dimi Eserim çok merak ettik seni??iki gün yoktum kızlar hakkınızı helal edin.. okuyamadım..
yok canım çok şükür.. iş için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım, çok yoğun olduğum için de giremedim nete.. dün gece döndüm evdeyim bugün elimden geldiğince açığımı kapatacağım :)Bı sıkıntı yok dimi Eserim çok merak ettik seni??
Tamam canım kaldığımız yerden devam inşallah :)yok canım çok şükür.. iş için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım, çok yoğun olduğum için de giremedim nete.. dün gece döndüm evdeyim bugün elimden geldiğince açığımı kapatacağım :)
Sagolasin zehram çiğdem haber verir diye düşünüyorum vermezse yine hallederizCansuyu ben okurum
Tamam canım Allah razı olsun ❤ öpüyorum o minnağı daCanım girdimde benim yaramaz oğlım okumama müsqde etmeden aldı teli benden pnun için cevap veremedim bende okuyacağım allahın izni ile
Teşekkür ederim teyzesi allah hepinize bu minnak gibi yaramaz minnaklar versin diyeceğim ama kıyamam size, sizinki yarmaz olmayanından olsun aaaamiiiiiiin)))Tamam canım Allah razı olsun ❤ öpüyorum o minnağı da
Amin cigdemim aminnnn ❤❤Teşekkür ederim teyzesi allah hepinize bu minnak gibi yaramaz minnaklar versin diyeceğim ama kıyamam size, sizinki yarmaz olmayanından olsun aaaamiiiiiiin)))
Canım yarından itibaren yaparım tabii
Bende okurum inşallah canım
Bölüşelim o zaman istersen canımBende okurum inşallah canım