• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacamat

Evet benim arkadaşım yaptırmıştı çok iyi geldiğini hatta selülitlerinin dahi yok olduğunu söylemişti.

hacamat yaptıranların psikolojik sorunlarının ciddi anlamda geçtiğini duydum . vücutta biriken pis kanı çekiyorlar vücuttan .

Ben de iyi geldiğini biliyorum
Vücuttaki kirli kanın atılması insanı zinde dinç yapar psikolojik olarak rahatlatır
Ben de bu hafta yaptıracağım nasipse

teşekkür
Artık hastanelerde bile yapılıyor. Yani hacı hocadır, akıl işi değildir bu deyip konuyu kapattırmaya çalışmayın arkadaşlar. Konu sahibine deneyimi olan bilgi verirse iyi olur.
ederim aynen konuyu kapatmak yerine bilgi verenler çok makbule geçer

valla iyi geliyorsa bende yaptırayım. bu aralar bomba yüklü kamyon gibiyim.

Ne alakasi var diyorsunuz ya hersey kandaki degerlerden etkilenir .esim hacamattan sonra rahatladigini soyler simsiyah kan akiyor diyor kirmizi falan degilmis.

aa çok sasırdım psıkolojık sorunlara ıyı geldiğini bilmiyordumm

aynen benimde vücudum beynim patlıyor doluluktan resmen yıllardır geçmeyen psikolojik sorunlarım var bende yaptırmayı düşünüyorum

Yahu yazmayım yazmayım dedim de hacamatla psikolojik sorun falan çözülmez. Hadi pis kan gidiyor falan desek bile psikolojik problemlerin zaten kanla alakası yok. Düşünceleriniz ve duygularınızın temiz kan pis kanla alakası olabilir mi? Psikolojik sorunlarınız için terapi öneririm, hacamat değil.

Back