• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat

Aranızda hacamat olan var mı ?
İlk hacamatınız nasıldı?
Kimler niçin yaptırdı ?
Merhaba, ben tarama hacamatı yaptırdım, bacaklarıma da yaptırdım, genel olarak eski halime oranla daha iyi oldum diyebilirim, korkulacak bişey yok Çok basit bir yöntem yeterki işin ehli olsun ..

İlk hacamatınız nasıldı?
Kimler niçin yaptırdı ?
sirt agrim icin

sirtimdan 3 kupa yaptirmistim cok rahatlatmisti ..

sonrasini saumadim ama ne zaman sirt ve bel agrisi hissetsem yaptiriyorim. kafadan hic yaptirmadim

bir sonraki seansta kafadan iateyecegim sinuzit icin

Ya ben belime atacağım ilk olacak. Zaten güveniyorum yaptıracağım kişiye de. Sonra rahime sülük atılacak. Karnımın üstünden yumurtalıkların oraya çocuk için. Sonra tiroid için göbeğimin o kısmına. Ama ne bilim . Küçüklüğümden beri bel ağrısı çekiyorum bir daha bir daha tekrar etmesini istemiyorum. İnşAllah faydasını ilk hacamatta görürüm.

Ya ben belime atacağım ilk olacak. Zaten güveniyorum yaptıracağım kişiye de. Sonra rahime sülük atılacak. Karnımın üstünden yumurtalıkların oraya çocuk için. Sonra tiroid için göbeğimin o kısmına. Ama ne bilim . Küçüklüğümden beri bel ağrısı çekiyorum bir daha bir daha tekrar etmesini istemiyorum. İnşAllah faydasını ilk hacamatta görürüm.
hacamattan korkacagıma sulukten korkardım yerınde olsam :) ben yaptırdım cocuk ıcn . adet duzenlıyo falan dıyen de oldu duzenlenmedı ama 2 ay sonra tevafuktur ki hamıle kaldım ama düşükle sonuclandı

Sülük ten korkumu küçükken atlattım .:( Babaannem bacaklarına atıyordu ve görümcesi de. Onlara iyi geliyordu. Bu arada çok geçmiş olsun. Ben de duyuyorum rahime sülük ya da hacamat yapınca hem hamile kalanlar var ama bikaç kişiden duydum düşük olmuş neredeyse 10 kişinin mesajını okudum düşükle sonuçlanmış . Bazen diyorum ki belki belim düzelir de çocuk da o zaman olur . Belim ağrıdığı zaman incittiğimde heleki kanama oluyor . İlişki sonrası da kanama oluyor ve belim ağrıyor . Belki ilk hacamatta geçer diye ümit ediyorum az da olsa .

hacamattan korkacagıma sulukten korkardım yerınde olsam :) ben yaptırdım cocuk ıcn . adet duzenlıyo falan dıyen de oldu duzenlenmedı ama 2 ay sonra tevafuktur ki hamıle kaldım ama düşükle sonuclandı
Peki bir daha hamile kaldınız mı

2 kayıp + 1 kımyasal sımdı 1 yasında oglum var :) bende rahım anomalısı de varmıs duzelttırdık o da etkıledı tabı
Allah bağışlasın inşAllah. 2 kaybınız hacamattan sonra mı oldu. Yani bir daha çocuk için hacamat yapınca mı düşük oldu. Hakkınızı helal edin yaranızı deşmek için sormuyorum ben çocuk çok istiyorum ama düşük olmasın sonrasında da ölmesini istemiyorum korkuyorum inşAllah öyle bir şey olmaz da ben de doğurup sağlıklı ve sağlıkla büyütmek istiyorum:(

Allah bağışlasın inşAllah. 2 kaybınız hacamattan sonra mı oldu. Yani bir daha çocuk için hacamat yapınca mı düşük oldu. Hakkınızı helal edin yaranızı deşmek için sormuyorum ben çocuk çok istiyorum ama düşük olmasın sonrasında da ölmesini istemiyorum korkuyorum inşAllah öyle bir şey olmaz da ben de doğurup sağlıklı ve sağlıkla büyütmek istiyorum:KK43:
hıc bı hamılelıgın devamlılıgı saglıgı konusunda garantı edemezsın ki. sunu yaptım cok guzel saglıklı oldu denmez. dr kontrolunde oluyosun her ılacı her besını alıyosun yıne veren allah alan allah. kım ıster dusugu olsun. evet hacamattan sonra ılk hamıllıgım oldu. yumurta kalıtesızlıgı rahım ıcının elverıssız olması da etken dusuklere. ama cok saglıklı kısıler de bebeklerını kaybedıyorlar. can konusunda plan yapılmıyor bilirsin:) ınsallah rabbım hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp eder ama sınav ıste:) hepsi sınav. amelıyat olmasaydım da belkı saglıklı bı hamılelık yasıycaktım ama erken dogma rıskı cocugun ılk zamanlarda tutunamama rıskı oldugu ıcın oldum. yanı bız elımızden gelenı yapalım. dıkkat edelım. gerısı yaradana kaldı :))

hıc bı hamılelıgın devamlılıgı saglıgı konusunda garantı edemezsın ki. sunu yaptım cok guzel saglıklı oldu denmez. dr kontrolunde oluyosun her ılacı her besını alıyosun yıne veren allah alan allah. kım ıster dusugu olsun. evet hacamattan sonra ılk hamıllıgım oldu. yumurta kalıtesızlıgı rahım ıcının elverıssız olması da etken dusuklere. ama cok saglıklı kısıler de bebeklerını kaybedıyorlar. can konusunda plan yapılmıyor bilirsin:) ınsallah rabbım hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp eder ama sınav ıste:) hepsi sınav. amelıyat olmasaydım da belkı saglıklı bı hamılelık yasıycaktım ama erken dogma rıskı cocugun ılk zamanlarda tutunamama rıskı oldugu ıcın oldum. yanı bız elımızden gelenı yapalım. dıkkat edelım. gerısı yaradana kaldı :))
Çok haklısın. Hani diyorlar ya . Neyin çok ister seversen o senin sınavın olur. Her şeyi biliyorum . Veren de Allah alan da Allah . Bana küçükken demişler ki bu kız ölecek babaannemgil demiş ölecekse bizim evimizde ölsün hastanede parçalayıp öldürmeyin diye .kalbimde üfürük (delik) vardı . Onlar öleceğimi beklerken Allah yaşatmak istedi sonradan kapandı benim en küçük kardeşim 10 . Ayın 2021 yılında binadan düşüp öldü . Bunlar gözümün önüne geliyor korkuyorum. Bunların hepsi sınav neyden korkarsan o başına geliyormuş. İnşAllah korktuğum başıma uğratmasın. Hatta hiç kimsenin. Ben hala kardeşimin acısını yaşıyorum. Bazen diyorum olmadığı daha mı iyi . Allah bilirde biz bilemeyiz. Takdiri ilahi. Ne olacaksa hayırlısını versin inşAllah. Hayrın da hayırlısını versin. İsyana düşürmesin inşAllah 🤲🏻 . Hacamatın sorduğum kısmı da şu . Ben de kansızlık var ilaçlarla yükseltiyorum aradabir . Elhamdülillah hacamattaki ablam bana kür verdi onu yapıyorum bir aya yakın zaten kanım düşük olursa yaptırmayacak. Tahlil yapılacak . Birinde okudum . Kanı düşük olduğu için hacamattan sonra hamile kalmış ama kanı çok düşmüş ve bebek tutunamamış. Ondan sormuştum hani seninkinde de böyle şeyler oldu mu diye. Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Hakkınızı helal edin tekrardan .

ben minicik elma kurdundan korkan bir insanim agrilarim oyle bir hal aldi ki geceleri agliyordum

sirtima 10 kupa 10 suluk atildi

2 gun sonra kus gibi hafifledim

o sulukler oyle bir sifa ki gormeye korktugum halde bir sonraki seansda dizlerime yapilmasini istedim suluk bir mucize agrilari almasinin yanunda size verdigi sifa da cabasi 🌸

bana gelen haccam 12 yillik migrenini kafa hacamati ile yendigini soylemisti

birde adet duzebsizligi icin karindan suluk yapmis kendine o sekilde duzene girdi demisti

onemli olan yaptirmadan once kan degerlerine baktirmaniz birde ilac kullanmayop diyete uymaniz 🌸

İlk hacamatınız nasıldı?
Kimler niçin yaptırdı ?
Deriyi kanatarak asla ve asla altındaki hasta organı iyileştiremezsiniz. Psikolojik etkisinden faydalanıyorsunuz. İnsan vücuduna tedavi anlamında doktor ve hemşireden başka hiç kimse dokunamaz. Ne yazık ki, ciddi para getirisi olan bu alana Tıp doktorlarının da bulaşmış olması üzüntü vericidir.

Back