Hacamat yaptıranlar

Kızlar hacamat yaptıran var mı süreç nasıl
Biraz korku veriyo
Ben yaptırdım. Fizyoterapist yaptı. Korkulacak bir şey yok. Fizyoterapist sağolsun moral motivasyon açısından beni çok rahatlattı. Acisi yok ama karaciğer tarafıma atmasıyla beraber ciddi bir baş dönmesi yaşadım . O da benim bağışıklıgim düşük sanırım o yüzden fazla etkilendim. Onun dışında korkulacak hiç bir şey yok.

Demekki işin ehli birine yaptirdiniz devlette mi özelde mi yaptırdınız

Demekki işin ehli birine yaptirdiniz devlette mi özelde mi yaptırdınız
Şöyle kendisi özelde çalışıyor ama şahsi olarak evlere gidip yapıyor. Bende morarma oldu ama geçti iki gün sonra. Yani herhangi kalıcı bir iz olmadı. Faydasını gördüm veya görmedim diyemiyorum çünkü bu bilinecek bir şey değil ya da benim bilgim yok. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Ama işini bilene yaptırın mutlaka..

işinin ehlini bulursanız acısı olmaz, iz de kalmaz inşallah. Bir kaç gün sık sık kantaron yağı sürülürse izlerin kısa sürede geçmesine fayda sağlar. İşlem sonrası toksin yüküne bağlı olarak morarma olabilir o da yine kişiye bağlı olarak en fazla 3-5 gün içinde geçer. Yaptırdıktan sonra kuş gibi ve enerjik hissediyor insan. Bu yüzden kendini kaptırıp vücudu yoracak şeyler yapmamalı aksine 1-2 gün dinlenmeli ki vücut enerjisini kendini temizlemeye kullansın. Doğru kişiyi bulursanız zaten size gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır.

Evet tüm bunlara ek olarak 3 gün önesinden diyet yapılıyor. Onuda mutlaka uygulayan birisine yaptırın kızlar

Korkmadiniz mi sülük konusunda acımadı mi
En çok korktuğum şeydi onu da denemek istedim çocuk için değer hiç hissedilmiyor direk yapan kişi içine gönderiyor sanırım orda hissimiz yok hiç bir şekilde anlamadım sadece spekulum takılırken anlıyorsun biraz da kanama olduğu için yanma oluyor hafif ama

Huylanırım diye hiç bakmadım sonra oldu da bitti masallah

Kanama çok oluyor mu? Ben rahime cesaret edemediğim için belimden yaptırdım baya bir kanamıştı. Normalde de sülük kanıyor ama belim inanılmaz kanamıştı. Rahimde nasıl etkisi? İnşallah şifa olur

Kanamam çok oldu çocuk ya da hasta bezi yanında götürüyorsun üç tane yetti bana rahmin yenilendiğini hissettim başka bir yere yapmadım ama kasık deneyebilirim yani rahmin içindeki sıkıntılı yeri buluyor faydalı enzim salgılayıp kötü olan şeyleri yok ediyor denemeye değer diyorum

Sonrasında yara oldu mu

Sonrasında yara oldu mu
Yok yara olmaz ki varsa bile iyileşmiştir nasıl tüp bebek tedavisinde rahim dinlendiriliyor ve kesik gibi bişey atılıyor sanırım tam bilmiyorum rahim kanlanıyor aktifleşiyor sülük de öyle,bir de bu sülüklerin enzimleri yumurtalığa kadar uzanıyor nasıl ilaç yapımında bitkiler kullanılıyorsa bu da bir canlı ve çok faydası var

Çok iyiymiş
Sonrasinda ilişki için beklemek lazım mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…