Hacamat yaptıran var mı?

Ben boyun düzleşmesi fıtık ve mide ülseri için yaptırmıştım işte şikayetin olan bölgeye kupa gibi birşey koyuyo Şişiyo orası kesip kanını akıtıyo toksinleri atıyo ve benim hiç bir sorunum kalmadı yaptırdıktan sonra fıtıkta geçti midem de

anneme yaptırmıştık, pek çok şeye iyi gelmişti. anneannemin de migrenini geçirmişti. ama kan seviyenizden emin olmanız lazım. gerçi sülük gibi çok fazla kan akmıyor ama gene de kanınız düşükse dikkat edin.

ben de uzun süredir yaptırmak istiyorum çok etkili olduğunu yaptıran birden fazla kişiden duydum. bu konuda eğitimli olamlara yaptırılırsa çok daha iyi olur

Ben boyun düzleşmesi fıtık ve mide ülseri için yaptırmıştım işte şikayetin olan bölgeye kupa gibi birşey koyuyo Şişiyo orası kesip kanını akıtıyo toksinleri atıyo ve benim hiç bir sorunum kalmadı yaptırdıktan sonra fıtıkta geçti midem de
Hacamat boyun duzlesmesine iyi geldi mi gerçekten 😑

Sünnet derler ve yapanlar gerçekten faydasını görüyor.. Ben de düşünüyorum, yaptıranlar sonuçlarını paylaşırsa ben de düzgün bir yerde yaptırmak istiyorum

yaptıran kadın tanıdığım hiç yok. erkek tanıdıklarım var iyi geldiğini söylüyorlar ama tecrübem yok

Önemli olan sertifikali bir haccam bulabilmek çok şifası var yaptırdım yeniden yaptıracağım

Bel ve sırt ağrıları için yaptırdım çok faydası oldu az kupa olmasına rağmen çok iyi sonuç aldım

yaptıran kadın tanıdığım hiç yok. erkek tanıdıklarım var iyi geldiğini söylüyorlar ama tecrübem yok
Çocuklara bile yaptırıyorlar nette izlemiştim

Kadın haccam da vardır muhakkak çevrenizde çizikler gidikliyor gibi atılıyor agir kesikler olmuyor hatta eşim gülmüştü çizik atildikca 😂

X