Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nerde yaptırdınız pekiBen boyun düzleşmesi fıtık ve mide ülseri için yaptırmıştım işte şikayetin olan bölgeye kupa gibi birşey koyuyo Şişiyo orası kesip kanını akıtıyo toksinleri atıyo ve benim hiç bir sorunum kalmadı yaptırdıktan sonra fıtıkta geçti midem de
Hacamat boyun duzlesmesine iyi geldi mi gerçektenBen boyun düzleşmesi fıtık ve mide ülseri için yaptırmıştım işte şikayetin olan bölgeye kupa gibi birşey koyuyo Şişiyo orası kesip kanını akıtıyo toksinleri atıyo ve benim hiç bir sorunum kalmadı yaptırdıktan sonra fıtıkta geçti midem de
Evet geldi çok rahatımHacamat boyun duzlesmesine iyi geldi mi gerçekten
Manuel terapi düşünüyorum bende onu da çok iyi geliyor diyorlar hacamat mi yaptırsam bu ağrılar yoksa beni öldürecekEvet geldi çok rahatım
Çocuklara bile yaptırıyorlar nette izlemiştimyaptıran kadın tanıdığım hiç yok. erkek tanıdıklarım var iyi geldiğini söylüyorlar ama tecrübem yok
Çocuklara bile yaptırıyorlar nette izlemiştim
Kadın haccam da vardır muhakkak çevrenizde çizikler gidikliyor gibi atılıyor agir kesikler olmuyor hatta eşim gülmüştü çizik atildikca