Hacamat yaptıran var mı??

Benim annem migren için yaptırmıştı çok faydasını gördü. Anneme yapılırken bende vardım. Czdikleri yere taktiği her bir bardakta bir çay bardağı kadar kan oluyo

kan seviyem normale gelse güvenilir bir yer bulucam. ama kan düşük olunca yaptırmaya cesarete demedim.
Onun kan seviyesiyle bir alakası yok ki vucutta biriken zararlı toksitli kanı çekiyorlar onla onun temiz kana hiç bir zararı yok, benimde kanım düşük ama tarama yaptırdım ve herkesin de yaptırması lazım aslında ama çoğu insan korkuyor.

Onun kan seviyesiyle bir alakası yok ki vucutta biriken zararlı toksitli kanı çekiyorlar onla onun temiz kana hiç bir zararı yok, benimde kanım düşük ama tarama yaptırdım ve herkesin de yaptırması lazım aslında ama çoğu insan korkuyor.
kan seviyesi düşük olanlar yaptıramaz diye okumuştum bir yerde. ondan çekindim. mayıs başı kontrolüm var. ondan sonra bakarım.

Merhaba, bende guvenilir bir yerde yaptirdim bir kac defa bana da iyi geldi tabi devam ettiremedim.Ben bas bolgeme yaptirmistim son gittigimde baya bir rahatlama hissetmistim.Yalniz kan seviyesi cok dusuk olanlara yapmıyorlar.Siz buldugunuz yere bir danışın bu konuyu onlar bilgi veri zaten

Eşim nasipse yarin yaptıracak 🤭 Annnem yaptırdı ilk kez çok iyi konusiyor. Kadın su icmiyorsun demiş bir daha ki ay yine istemiş 😳 cidden annem su hic icmez 😆

hadis

“Çarşamba günü kan aldırmaktan sakının. Zira o Eyyub (Aleyhisselam)’ın musibete çarptırıldığı gündür. Cüzzam ve alaca hastalığı ancak Çarşamba günü ortaya çıkar.​

Hacamat hicriye gore ya bilemedim diyeyim ben...
ben hacamatı araştırırken okumuştum. pazartesi, salı ve perşembe günleri yaptırılırmış hacamat. bunun dışındaki günlerde olmaz deniyor. ayrıca hacamattan önce ve hacamattan sonraki 2 gün hayvansal ürün yemeyecek. hacamata giderken abdestli olacak.

Yaptırdım çok faydasını gördüm, tavsiye ederim.
Kanımda iltihap vardı. CRP değerim 17'ydi. Hacamat sonrası 0 küsür oldu. 🤗 Sonuçta kirli kan temizlendi.
IMG_20190424_164656.jpg
IMG_20190424_164526.jpg

X