- 29 Aralık 2018
- 44
- 13
- Konu Sahibi Teacherrrr
Kızlar hacamat yaptıran var mı ve memnun kalan varsa bilgi verebilir mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yılda 1 defa yaptırmaya çalışıyorum. Faydasını zamanla gördüm. Genelde hastalığın neyse ona göre belirli bölgelerine hacamat yapıyorlar. Benim gittiğim yerde tüm vücuda birden yapıyor. Gittiğiniz yere güveniyorsanız korkulacak bir şey yok. Hiçbir hastalığı olmayan kişilerin bile yaptırması gerek bence
Aşırı düşük değilse yaptırabilirsin bence. Kan aldırmak gibi değil atık kanı topluyor zaten hacamat. Ama yine de yaptırmadan önce sorarsınkan seviyem normale gelse güvenilir bir yer bulucam. ama kan düşük olunca yaptırmaya cesarete demedim.
Aşırı düşük değilse yaptırabilirsin bence. Kan aldırmak gibi değil atık kanı topluyor zaten hacamat. Ama yine de yaptırmadan önce sorarsın
Benim tanıdıktı o yüzden güvendim ama haklısın canım herkese yaptırılmazBen kimseye güvenemem bu konuda hiç yaptırmam ama çevremde yaptıran bir kaç kişi var...
Cami ben yaptırdım hiç bir acı hissetmiyorsun sonrasında hafifliyorsun zaten
izmir deki hastanelerde var mı bulamadım.Artık hastanelerde de yapılıyor, çekinceleri olan hastanelere başvurabilir