Hacamat yaptıran var mı??

kimse yazmamış. ben de hacamat yaptırmak istiyorum ama kan seviyem düşük. o yüzden beklemem gerek.

Ben yılda 1 defa yaptırmaya çalışıyorum. Faydasını zamanla gördüm. Genelde hastalığın neyse ona göre belirli bölgelerine hacamat yapıyorlar. Benim gittiğim yerde tüm vücuda birden yapıyor. Gittiğiniz yere güveniyorsanız korkulacak bir şey yok. Hiçbir hastalığı olmayan kişilerin bile yaptırması gerek bence

Ben yılda 1 defa yaptırmaya çalışıyorum. Faydasını zamanla gördüm. Genelde hastalığın neyse ona göre belirli bölgelerine hacamat yapıyorlar. Benim gittiğim yerde tüm vücuda birden yapıyor. Gittiğiniz yere güveniyorsanız korkulacak bir şey yok. Hiçbir hastalığı olmayan kişilerin bile yaptırması gerek bence

kan seviyem normale gelse güvenilir bir yer bulucam. ama kan düşük olunca yaptırmaya cesarete demedim.

Aşırı düşük değilse yaptırabilirsin bence. Kan aldırmak gibi değil atık kanı topluyor zaten hacamat. Ama yine de yaptırmadan önce sorarsın

demirim 34 ferritin 11.8 ikisi de düşük. aslında iyice öğreneyim bu konuyu.

youtube da videoları izledim. sanki kupaların içindeki pıhtılaşmış kanlar fazlaydı gibi gördüm. ortalama 10 kupa takılsa. iyice öğreneyim.

Merhaba. Güven sorunu yaşıyorsanız, sertifikalı hacamatcilar var. Instagramda @hacamatcimiz hesabından bulunduğunuz ildeki sertifikalı hacamatcilarin iletişim bilgilerini alabiliyorsunuz.

Hacamatta mühim olan kupaya dolan kan miktarı değil, az da olsa kanama olması. İnsanları hünerli olduğu izlenimi vererek aldatmak isteyen kişiler ya da işin ehli olmayan kişiler derin çizik atıyorlar. Böylece kupa dolusu kan çıkıyor ve çiziklerin izi kalıcı oluyor. Hastalığı gideren kirli kan cilde çok yakın yerde olduğu için çok ince ciziklerle çıkabiliyor zaten. Bu kansızlığa sebep olmaz ya da kansızlığı arttırmaz. Derin cizikte durum değişebilir belki. Bir de benim görüştüğüm sertifikalı hacamatcilar bir kerede sekizden fazla kupa koymuyorlar. Belki yeni başlayanlar için böyledir, zamanla kupa sayısı artabiliyordur emin değilim. Ama ilk kez gideceklerin aklında bulunsun başlangıçta 8 kupa konuyor.

Kızlar Hacamat yaptırmak için illaki profesor birisini bulmak gerekmiyor. Hacamat bizim kültürümüzde de olan, yıllardır yapılan bir şer. Önceden evlerimizde rahatlıklı yapılıyordu. Tanıdıklarınızın tavsiye ettiği yıllardır bu işi yapan insanlara güvenebilirsiniz bence. Artık hastanelerde de yapılmaya başlandı artık kimsenin bahanesi kalmamıştır sanırım :))))

Bir de hacamat kan aldırmak gibi insanın kan dengesini bozmuyor, zaten az miktar kan çıkıyor. Ben sürekli yaptırmaya gayret ediyorum çok memnunum, herkese tavsiye ederim

Arkadaşlar benim de annem yapıyor hacamatı ve sülük tedavisi eğitimini aldı ve sertifikası var şüpheniz olmasın sorusu olan veya yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirim

X