• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat ve sülük tedavisi

Yamanoznur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
1
0
1
42
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum benim rahimiçine büyüyen ve bu sebepten aşırı kanama yapan miyomlarım var rahim duvarı kalınlaşmam var ayrıca hpv virüsü var dr hipereskopiyle miyomları alamazsak Rahmi alıcağını söylüyor ben 2 evliliğimi yapıcam nişanlıyım çocuk düşünüyoruz rahmin alınmasını istemiyorum hacamat ve sülükle bu hastalıklardan kurtulanlar varmı bana yardımcı olurmusunuz aciliyet günüme 15 gün var

Rahim içine salınan sülüklerin, bir çok hastalığı tedavi ettiğini biliyorum. Ama kanamanız çoksa yaparlar mı bilemiyorum. İşinin ehli olan bir hacamatçıya danışın. Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻

Rahim içine salınan sülüklerin, bir çok hastalığı tedavi ettiğini biliyorum. Ama kanamanız çoksa yaparlar mı bilemiyorum. İşinin ehli olan bir hacamatçıya danışın. Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻
Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam 😍😍 Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😙😙😙

ben hacamat suluk terapistiyim. vajinal suluk öncesi sırt tarama hacamati ardından kan değerleri iyiyse once kuyruk sokumuna sonra gobek deliği ve mesane ye suluk yapilir. ondan sonra vajinal suluk yapilir
[/QUOTE]

ben hacamat suluk terapistiyim. vajinal suluk öncesi sırt tarama hacamati ardından kan değerleri iyiyse once kuyruk sokumuna sonra gobek deliği ve mesane ye suluk yapilir. ondan sonra vajinal suluk yapilir
[/QUOTE]
Kistler için nereden yaptırmak lazm

Bende bundan düşünüyorum ama rahim içine nasıl sülük bırakılıyor 😳😳 ya içeri kaçarsa 😧😧

Back