Hacamat ve manevi faydaları

Littlelemon

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
236
355
36
Kızlar manen ve zihnen çok sıkıntılar cektim, sağlık açısından da sıkıntılarım var. Hacamat yaptıranlar ne gibi faydalarını gördünüz manevi anlamda? Yakında yaptırmayı düşünüyorum sinirlerime de iyi geleceğini umuyorum. Ruhsal anlamdaki sıkıntılara da iyi geldiğini duydum. Maneviyat açısından. Psikiyatr tedavileri ise yaramadı.

Kızlar manen ve zihnen çok sıkıntılar cektim, sağlık açısından da sıkıntılarım var. Hacamat yaptıranlar ne gibi faydalarını gördünüz manevi anlamda? Yakında yaptırmayı düşünüyorum sinirlerime de iyi geleceğini umuyorum. Ruhsal anlamdaki sıkıntılara da iyi geldiğini duydum. Maneviyat açısından. Psikiyatr tedavileri ise yaramadı.

Hacamat yaptırıp da fayda görmeyeni duymadım. İşin ehli olmalı yapacak kişi, bir de özel günleri var o gunlerde yapılmalı.

İki arkadaşım yaptırdı. Biri fayda buldu diğeri hiç etkilenmedi bile.
Psikolojik olabilir veya bu olay toplumda fazla abartılmış olabilir.

Hacamat bir teknik mi değil mi bilemiyorum ama kan tutan benim için asla yapamayacağım birşey
Neyse hastalığın şifa diliyorum

Geçen sene yaptırmıştım.
3 ay boyunca baş ağrısı geçmeyen ben 3 günde ağrılarımdan kurtuldum.
Nasip olursa inşallah bu aralar günü bitmeden anneme de yaptıracağız.
Manen daha rahat hissettim evet.
Özellikle kalp hizasına yapılırken rahatladı bedenim ya da ruhum.
Her türlü şifa olduğuna inanıyorum ben.
Allah size de şifa versin.
Ehil birinin yapması önemli.

Geçen sene yaptırmıştım.
3 ay boyunca baş ağrısı geçmeyen ben 3 günde ağrılarımdan kurtuldum.
Nasip olursa inşallah bu aralar günü bitmeden anneme de yaptıracağız.
Manen daha rahat hissettim evet.
Özellikle kalp hizasına yapılırken rahatladı bedenim ya da ruhum.
Her türlü şifa olduğuna inanıyorum ben.
Allah size de şifa versin.
Ehil birinin yapması önemli.
Gideceğim yer iyi bir yer. İnsallah bana da faydası olur. Sağolun. Tam da güzel aylarda

Nerede veya kime gideceğinizi öğrenmek isterim, eğer site kurallarına göre yasak değilse.
Annemin varisleri için sülük tedavisi ve genel amaçlı hacamat tedavisi ilgimi çekiyor ama nerede, kime gitmeli bulamadım.

Çevremde hacamat yaptiranlar var ama onlar beden sağlığı için yaptırdılar zihne iyi geldiğini duymamıştım çokta memnunlar bnde bir ara yapmayı düşünüyorum

Yaklaşık 3 yıl önce hacamat yaptirdim.Psikolojik olarak ve bedenen cook rahatladım.Herkese tavsiye ederim.Tabii uzman kişilerle calismak önemli.

X