- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
Merhaba hanımlar bu konuya kasım ayının başında konu yeni açıldığında yazmışım. Temmuz ayından bu aya kadar gebelik icin uğraştık ve ben her adet bitiminde hacamat yaptırıyodum, sonra yumurtlama günlerimi değerlendirip bekliyodum, tabi takviye biseyler de kullaniyodum ama en düzenli olarak yaptığım sey hacamat olmakti. Daha önce de söylediğim gibi senede 2-3 kez bas ağrılarım icin tüm tarama şeklinde ve kafamdan hacamat yaptırıyodum cok da faydasi oluyodu ama temmuzdan beri yine tum tarama seklinde ve bel ve kasık bölgesinden ağırlıkli olarak yaptirdim her adet bitiminde. Elhamdülillah bu ay pozitifi gördüm. Gecen sene yumurtalıkların tembel pko var demişti bi doktor, gectigimiz ay tekrar gittim yumurtaliklarin gayet iyi görünüyo pko falan yok dedi, enfeksiyon gördü ve antibiyotik kullandim, sonrasinda yine hacamat ve çok şükür hamileyim, Allah nasip ederse güzel ilerlerse anne olacagim. Herkese tavsiye ederim çünkü yumurtalıkları uyarmasi, rahimin kanlanmasini oksijenlenmesini sağladığı icin o tembellik ve pko kayboldu, baska bi ilac kullanmadim bunun icin