Hacamat tedavısı

Kızlar ben Fatih Karagümrük bir yerin numarasını aldım araştırma yaptım yptıranlardan da tavsiye aldım Allah kısmet ederse bir kaç güne ya da bir kaç haftaya annemle kendime yaptıracağım telefon isteyenlere verebilirm yapan kişinin.Ve yaptırırsam buraya sonuçları yazarım.Bu arada baş kısmına yaptıran var mı?

Kızlar ben Fatih Karagümrük bir yerin numarasını aldım araştırma yaptım yptıranlardan da tavsiye aldım Allah kısmet ederse bir kaç güne ya da bir kaç haftaya annemle kendime yaptıracağım telefon isteyenlere verebilirm yapan kişinin.Ve yaptırırsam buraya sonuçları yazarım.Bu arada baş kısmına yaptıran var mı?

ınsallah sıfa olur annenede sanada canı yaptırınca burada yaz canım bende yaptırcam ama fatıh cok uzak bana bıde kıs geldı yakınlarda bulamassam bende fatıhte yaptırcam

kızlar hacamat yaptırdım cokta ıyı geldı basak sehırde numarası bu
0212 488 51 00

Erkekte sperm azlığına gerçekten faydasını gören var mi..:110:

kızlar internette videolar var çokça bi izlesenize Allah aşkınıza.Tabi mideniz kaldırırsa..Gerçekten çok ilginç bariz pis kan çıkıyo löp löp pelte şeklinde temiz kan olsa akışkan olur bu kılcal damarlarda birikmiş vücuda hastalık veren kirli kan diyolar zaten o nedenle pelte şeklinde bi bakın videolara.Ben de heveslendiydim ama cesaret edemedim henüz bakalım hayırlısı

ben yaptırdım
yakın zaman da yine yaptırcam
gecen sene 30 gün fizik tedavi ve masaj yaptırdım hacamat kadar rahatlamadım
hacamat benim için mucize
ama ben genel sağlık sıkıntıları için yaptırdım

X