- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 48
- 29
- Konu Sahibi pinpirik03
-
Şuan ıl dısındayım acaba ık degısıklıgınden mi yok sa kansızlıktanmı dıyerekten umıt baglamım dıyorum..Önceki konunuzda da dendiği gibi test yapın.
E seviştiyseniz ümit bağlayın 2 günde 1 konu açarak zaten ümit bağlamış oluyosunuz.Şuan ıl dısındayım acaba ık degısıklıgınden mi yok sa kansızlıktanmı dıyerekten umıt baglamım dıyorum..
Haklısınız...iki sebepten de olabilir.gebelik testi yapın
İnşAllahKahve akıntı yerleşme kanaması
Dun arkadaşıma senin dediklerinden ötürü hamilesin diyorum test yap artık diye kızdım
Bugunyapti hamile
Hacamat kaynaklı olabilir hanfendi .. böylede soylenıldı..E seviştiyseniz ümit bağlayın 2 günde 1 konu açarak zaten ümit bağlamış oluyosunuz.
İnşAllah hayırlısıBence test hamilelik belirtileri cnm
Kahve akıntı yerleşme kanaması
Dun arkadaşıma senin dediklerinden ötürü hamilesin diyorum test yap artık diye kızdım
Bugunyapti hamile
Hacamat kansızlık yapmaz. Zararli toksinleri iltihabi alir normal saglikli kan gelmez hacamatta. Bu konuda iciniz rahat olsun.Selamun aleykum hanımlar 34 kupa hacamat oldum geçen 2 hafta önce şuanda adetım 5 gün gecikti sizce kansızlıktan mı ha oldum ha olcam dıyorum yoksa bu ay korunmadım hamılelıktenmı sizce aydınlatırsanız sevınırım. Bu arada goguslerım felaket agrıyo dokununca bazen miden yanıyo bulanıyor başım felaket bazen dönüyor ve geçen kahve akıntım geldı.
Bazısı 34 kupa çok kansızlıktan dedı. Teşekkurler. Geçende ıl degıstırırken böyle olmuştu. O ara korunuyorduk tabı. Şimdi bu ay bıraktık.Hacamat kansızlık yapmaz. Zararli toksinleri iltihabi alir normal saglikli kan gelmez hacamatta. Bu konuda iciniz rahat olsun.
5 gun geciktiyse gidip kan verin kesin sonuç alirsinz.
Allah seni napsın şapşık
Allah razı olsun adres atayım...Herkese benden bi gebelik testiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?