• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat fiyatları ?

Gonuldagii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
50
84
8
26
Geçenlerde hacamat ve abrizon tedavisi yaptırdım 450 tl aldı yapan kişi. Sonra bunu çevremdekilere söylediğimde çok fazla buldular fiyatı sizce normal mi yoksa fazla mı birdaha yaptırıcam çünkü ben eğer pahalıysa baskasını bulucam

Geçenlerde hacamat ve abrizon tedavisi yaptırdım 450 tl aldı yapan kişi. Sonra bunu çevremdekilere söylediğimde çok fazla buldular fiyatı sizce normal mi yoksa fazla mı birdaha yaptırıcam çünkü ben eğer pahalıysa baskasını bulucam
doktora gitseniz ya böyle tiplere para kaptırana kadar

Ben hacamat ve ozon tedavisine 1000 tl verdim geçen gün. İşi bilene yaptırmak lazım iyi geldikten sonra para önemli değil yeter ki sağlık olsun gerisi gelir Allahın izniyle

MRB BN DE YAPTIM BİR KADINDA ÇOK İYİ VE TEMİZ BİR YERDİ HİCRİ TAKVİME GÖRE YAPTIRDIM 3 TANE BELİME 60 LİRA
Benm gittiğim yerde özel doktorlar yapıyor. Bu arada bişey sorucam ben belime yaptıgımda beyaz kocaman bi parça çıktı bu rahmindeki iltihap dedi siz de böyle birşey oldu mu yaptırdıgınızda.

Benm gittiğim yerde özel doktorlar yapıyor. Bu arada bişey sorucam ben belime yaptıgımda beyaz kocaman bi parça çıktı bu rahmindeki iltihap dedi siz de böyle birşey oldu mu yaptırdıgınızda.
yok ben de öyle bişey çıkmadı ama bnm bildiğim hacamat rahimi toparlıyor yine etkisi var yani

yok ben de öyle bişey çıkmadı ama bnm bildiğim hacamat rahimi toparlıyor yine etkisi var yani
Eminim ki etkisi vardır olucaktır da Rabbimin izniyle inanıyorum kim ne niyetle yaptırdıysa olur inşallah

Hacamat biliyorsunuz ki sünnet olan bir işlem arkadaşlar, bir çok hastalığın şifasına vesile oluyor Allah'ın izniyle. Haccamenin, deneyimi, uyguladığı teknik hepsi fiyatta etken bence. Bilinçsizce işlem yapan çok insan var maalesef.

Seans ücreti almıştır artık çoğu yerde o şekilde yapılıyor. Şifa olsun

Rahimde ki iltihap bel bölgesinden çıkar mı (ki kuyruk sokumu noktasıdır zaten rahim olan nokta) genelde omur iliğin başlangıç kısmına kupa kapatıldığında çıkar o beyazlık ve o beyazlığın kupaya geldiğini gördüğü an yapan kişiyi kupayı almalı. O beyazlık omur ilik sıvısıdır ve alınmaz. Alternatif tıp üzerine okumuş biir olarak söylüyorum ve bizde bu işi 4 yıldır özel bir yerde yapıyoruz🌼

Rahimde ki iltihap bel bölgesinden çıkar mı (ki kuyruk sokumu noktasıdır zaten rahim olan nokta) genelde omur iliğin başlangıç kısmına kupa kapatıldığında çıkar o beyazlık ve o beyazlığın kupaya geldiğini gördüğü an yapan kişiyi kupayı almalı. O beyazlık omur ilik sıvısıdır ve alınmaz. Alternatif tıp üzerine okumuş biir olarak söylüyorum ve bizde bu işi 4 yıldır özel bir yerde yapıyoruz
İsim versem belki siz de biliyorsunuzdur fatihte nebevi tıp merkezi diye bi yer. Orası da özel. Bana söylediği oydu hatta öncesinde kasıklarıma rahm bölgeme yapmıstı arkasından belime yaptı uyardım baskı yaptım ordan da iltihap geldi dedi benm bel dediğim kuyruk sokumu dur buyuk ihtimal sagda solda ve ortada aşagıya vurdu kupayı

Ewet belkı ozmn için bıraz fazla ymış şuan ben tek abrızon teknıgını 200₺ yapıyorm mesela

Rahimde ki iltihap bel bölgesinden çıkar mı (ki kuyruk sokumu noktasıdır zaten rahim olan nokta) genelde omur iliğin başlangıç kısmına kupa kapatıldığında çıkar o beyazlık ve o beyazlığın kupaya geldiğini gördüğü an yapan kişiyi kupayı almalı. O beyazlık omur ilik sıvısıdır ve alınmaz. Alternatif tıp üzerine okumuş biir olarak söylüyorum ve bizde bu işi 4 yıldır özel bir yerde yapıyoruz🌼
Sizin yeriniz nerede?

Back