kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sonuçta yetişkin birisiniz diye düşünüyorum. kendiniz doğru ve yanlışa karar verebilecek yaştasınız ve yine doğruyu yanlışı ayırt edebilecek olgunluktasınız.
kiminle gittiğiniz onu ilgilendirmez, tabi belli sınırlar olabilir ilişkinizde,her ilişkinin dinamiği farklıdır,ancak tatile gitmenize en başında laf etmediyse sonradan sesini çıkarmaya hakkı yok.
ayrıca sizden sürekli rapor bekleyip değil aynı hassasiyeti göstermek, sizin storylerden öğrenmenize neden oluyorsa, ortada ciddi sıkıntı vardır.
ben olsam böyle bir şeyi kabul etmem.
başından savarcasına mı konuşuyor? tamam o halde siz de salın iplerini. yazmayın. gittiğiniz yaptığınız hiçbir şeyin haberini vermeyin.
yani sizi gaza getirmek de istemem ama zaten ilişkide böyle adım adım rapor-hesap vermek bana göre değil asla. canım şuradayım,haberin olsun, evdeyim merak etme, yazarım biter.
bir de üzerine size yapılan bu muameleye maruz kalırsam,ben bu ilişkiyi bitirirdim açıkçası.
çocuk oyuncağı mı bu? bir derdi , hoşuna gitmeyen bir şey varsa söylesin size,Allah ağız vermiş değil mi?
ama karşıdan bu kadar özen göstermesini beklediği bir şeyi kaale almayıp üzerine başından savarak konuşuyorsa, bu adamdan olmaz. çok toy,olmamış.
bu olay trip atmayı geçmiş yani, ne demek storyden öğrenmek? bir şeye kırılmış olsa tamam derim yine de,insanız, olabilir, ama bu yaptığı trip falan olamaz yani,başlarım böyle tribe.
ay sinirlendim galiba