samanyolu kanalının internet sayfasından bilgi alabilirsin.arkadaşlar az önce samanyolu haberde gaziantepte yaşayan bir kadının dramını izledim
dördüz çocukları olmuş eşi doğmundan 1 hafta önce vefat etmiş 7 yaşında 1 oğlu daha var ailesinn yanında yaşıyormuş 1 odalı 1 evde dördüzlerden 2sinin kalbi delik 2 sinin damağında problem var ve damağında problem olanların kol ve bacak kısalığı problemi varmış
içim parçalandı benmde maddi durumum normal kendi yağımızda kavruluyorz 5 lira 10lira gıdım gıdım bebek tedavisi olamk için büyük bir mebla olmasada para biriktiriyorum henüz 200 lira civarı oldu ben bu kadına vermek istiyorm bu parayı bende gaziantepte yaşıyorum nasıl ulaşırım bilgisi olan varsa yada bilgi alabilecek kişi varsa bana yardımcı olabilirmi benim kontörüm yok şuan samanyolu haberi arayıp bukonuda iletişim bilgisi alabilen olursa çok sevineceğim lütfn yardım edin arkadaşlar biliyorm çok az bir mebla ama benm yapbileceğim bukadar
samanyolu kanalının internet sayfasından bilgi alabilirsin.
kaymakamlik yada valilikten bulabilirsin canim,yada sabah kontor alip stvyide arayabilirsin
cömertliğinden ve açık yürekliliğinden ötürü kutlarim seni,Allah da sana herşeyi gönlünce versin
sağol canım allh razı olsun amin cümlemzn gönlüne göre versin inş rabbim
ben evden yalnız başıma çıkamıyrm yaşadığm yer biraz şehrin dışında eşime söylerim kontör alırsa yarın arraım inş bilgi alabilirm kaymakamlık valilik falan oralara gidemem eşimin iş durumndan hiç vakti yok telefonda bilgi alablrmiyimki adını sanını bilmyrum kadının en iyisi samanyolu kanalını aramak galiba ama samanyolu haber mi yoksa samnyolu tvmiydi bilmiyorm ikiside aynımıki
ayy buldum buldum
kadinin adi Zehra Gökmen Eyüpsultan mah,de baba evinde kalıyomuş
babasınin adı da Etham Özkan miş
bende buldum canım babasınn adından bulurz mahalle muhtarlığndan herhalde sence parayı eldenmi versem kadına yoksa bebek bezi bebek kıyafetleri falanmı alsam belki babası falan parasını alır elinden enazından bebeklerin 1 aylıkta olsa ihtiyacı karşılanır
Hassasiyetinden ötürü tebrik ederim arkadaşım seni. Çok güzel bir düşünce gerçekten. Allah yardımcısı olsun inşallah kadının. Bence düşündüğün gibi parayı elden verirsen alırlar kadının elinden. Onun için o parayla çocuklara bebek bezi, 0-6 ay alt üst hani polar takım hani pijama gibi, birkaç zıbın, çorap v.s.alman en iyisi bence. Hatta kutu mama da olur belki yanında. O kadar bebeği anne sütüyle besleyemez. Mama konusunda da eminim ki çok zorlanıyordur. Sen en iyisini düşünürsün tabi bir düşün bakalım ona göre hareket edersin ama bence gerçekten para olarak verme. O para ona kalmaz. Dün akşam başka bir konuna denk gelmiştim ordan hatırladım seni. Allah seninde güzel kalbine göre versin inşallah. Rabbim sana senin gibi güzel kalpli, merhametli, hayırlı bebekler nasip etsin inşallah canım. Aminnn...
bence git bim'e 60 liralik bez al,40 liralik ta mama al
4 tane biberon al,geri kalan parayada mutfak alişverişi yap en iyisi bu bence cnm
sağol canım bende öyle düşündüm canım bebek bezi alayım mama hangisindn almam lazım yani alırkan nediyeceğim yeni doğan içinmi diyeceğim evt bende öyle düşündüm bebek kıyafetini duan için sağol canım allh razı olsun para konusunu bende öyle düşündüm haberden sonra yardım kuruluşları devreye girmştir inşllh benm yapacğm ancak 2 haftalık bir iyilk olur
Ben bebeğimi anne sütüyle besledim hep mama vermedim ama en iyisi aptamil diye biliyorum. Aptamilin 1 numara bebek sütünü alabilirsin. Dediğin gibi inşallah yardım kuruluşları destekler çünkü bireysel yardımlar hep bir yere kadar. Allah yardımcısı olsun inşallah, bebeklere de şifa versin. Aminnn...
amin canım amin bugün bu haberi görünce dün yaşadığm durumdan dolayı açtığm konudan dolayı pişmanlık duydum kendimi bukadar yıprtamyacağım hayırlısını isteyeceğim 7 yıl istemiş tedaviyle olmuş eşini kaybetmiş 4 tane ama hepsi hasta allh herşeyn hayırlısını versin allh yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?