Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

esse şuanda sarduşumun topiğinde boncukk..
vay ajan vayklava:
la boncuk bu esse spor yapsın koşsunda gecedemi koşsun allasen,gece gece biri kaçıracak diye korkim he..
benı gece gece kk kacırır anca :roflol:

kızlar nasip olursa yarın yola çıkıyorum.............zemuszemus
nerıye???
kimse kaçırmaz onu merak etme cadı olur biraz kendileri :roflol:

takipteyimm :1ninca:
anam pesımde kac kısı var takıpteekaydirigubbakcemile
cadııym lazlopat lazrail ofkopat ofrailim :))

bende sisi özlerim valla tubikim sen geldin sıra bende

essem ne kadar kalırım bilmiyorum şuan

yurtdışındaki teyzem izine geldi 15 günlüğüne bakalım ne zman dönerim...........

iyiyim tubiş ee anlat bakalım yediğin içtiğin senin oldun düğün nasıldı nasıl geçti ne giydin türbanmı yaptırdın enesim ne yapıyo?

yorucu ama çok güzeldi ewe türban yaptırdım.enes napsın teysesi uyuyo şimdi öle işte koşturmaca aynen tam gaz devam.sende ne var ne yok?

iyiyim tubiş ee anlat bakalım yediğin içtiğin senin oldun düğün nasıldı nasıl geçti ne giydin türbanmı yaptırdın enesim ne yapıyo?

boncukum git gez iyi gelir ama arada bilgisayar bulursan atla tamam mı bacım...:roflol:

bende hiç bişe yok tubişim ya
görüşmeyeli eşim dr gitti işte sperm hareketleri düşük çıktı sigarayı bırakması falan gerekiyo dedi dr bide sanırım tüp bebek veya aşılama diyecek tam tetkikler bittmedi tabii bakalım hayırlısı

hakkında hayırlısı ve gönlünün muradı olsun gülüm.sen herşeyin en iyisine layıksınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…