Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

ba bah boncuk hanım zabahtan beri bekliyim seni...:eek:lmaz:
accukta bekle yani nolmuşşşş :umursamaz:
gönülcüm en son topiğe geldiğimde sana selam verdin bakmadın bile şekerim...:umursamaz:
senin için dua ettim ama yine de ben dün..

o selma verip kaçıyo cicim uçuyoo topikten topiğee biz 2sk burda olmasak hemen boncuk hanım boncuk hanım diye bağırınıyoo :umursamaz:

allah dualarını kabul etsin cnmopuyorumnanaktan

kadisim banamı diyin sen ne zaman verdin şekerim valla görmemişim görseydim bende sana karşılık verirdim..bir kusurum olduysa özür dilerim arkadaşım...

olur mu datlum biz konuşuyoduk boncukumla niyse sorun yok ortamı germeyelim durduk yerde...kaydirigubbakcemile3

boncuk niye bugün geç kaldın nerelerde fink atıyordun he...kafamçokkarıştı
valla pek bi sessizdi buralar bende kapattım bilgisayardan kardeşimin düğün cd sini takıp izledim can sıkıntısından..

olur mu datlum biz konuşuyoduk boncukumla niyse sorun yok ortamı germeyelim durduk yerde...kaydirigubbakcemile3
nie gerelimki ortamı=)ortamı germeye gelmedim canımyerimseniben
oyy asommmmmmmmmmm opuyorumnanaktan makyaj hocam opuyorumnanaktanhoşgeldin buralarda görmek ne güzeldir seni..........opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3yok be boncuğum estafurullah,sen denelere başladınmı bakim:jeyyar:

boncuk niye bugün geç kaldın nerelerde fink atıyordun he...kafamçokkarıştı
valla pek bi sessizdi buralar bende kapattım bilgisayardan kardeşimin düğün cd sini takıp izledim can sıkıntısından..

iyi yaptın şekerim..
de bakim ağladın mı izlerken sırnaşık şey
boncukum beni tiye aldı ağladım diye düğünde...:dilcikar:

X