Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

eevet tuba sinirliyim kötükedihüso

sinirlisin gerildin ama sakinleşince gereksiz bişey yaptığını farkedeceksin ama kuzum :teselli:
sen aktardın ama senden başka kimse bişi anlayamaz ne yazdığını ne demek istediğini fisfisfis
ben okudum inan bişi anlamadım çünkü aranızdaki ilişkiyi diyaloğu bilmiyorum :bbo:

sinirlisin gerildin ama sakinleşince gereksiz bişey yaptığını farkedeceksin ama kuzum :teselli:
sen aktardın ama senden başka kimse bişi anlayamaz ne yazdığını ne demek istediğini fisfisfis
ben okudum inan bişi anlamadım çünkü aranızdaki ilişkiyi diyaloğu bilmiyorum :bbo:
anlayan anladı cnm boşver okyerimseniben

yaa o kadar yaşanmışlık varr sonuçta kaç zaman beraberdik gece gündüz...
ne bileymm böle olunca çok üzülüom ben...
dost olduğumz için doğruyu söledm...
kusura bakma serap dostsam eğer sölermm...
sakinleş bi sakin kafayla düşün sen de msn görüşmelerini buraya yazmanın hata olduğunu anlıyacaksın

yaa o kadar yaşanmışlık varr sonuçta kaç zaman beraberdik gece gündüz...
ne bileymm böle olunca çok üzülüom ben...
dost olduğumz için doğruyu söledm...
kusura bakma serap dostsam eğer sölermm...
sakinleş bi sakin kafayla düşün sen de msn görüşmelerini buraya yazmanın hata olduğunu anlıyacaksın

bende dostum zannettiğim için bu kadar acıttı zaten yoksa tınlamazdım bile kendi konuşup konuşup çıktı beni dinlemedi bile benim bişeyden haberim yok dedimsede anlamadı bu topikte olanları biliyor en azından burdan ne demek istediğimi anlarr
insan sadece konuşmasını değil dinlemesinide bilmeli
yargısız infaz edilmemeliyerimseniben
haksızsam şimdide söyle dostum

bende dostum zannettiğim için bu kadar acıttı zaten yoksa tınlamazdım bile kendi konuşup konuşup çıktı beni dinlemedi bile benim bişeyden haberim yok dedimsede anlamadı bu topikte olanları biliyor en azından burdan ne demek istediğimi anlarr
insan sadece konuşmasını değil dinlemesinide bilmeli
yargısız infaz edilmemeliyerimseniben
haksızsam şimdide söyle dostum

yargısız infaza haklısın gülüm karşılıklı konuşup uzlaşmak lazım.ama burda essenin söz hakkı yok anlatabilio muyum? o yüzden dedm ben buraya yazmamalıydın die..kırgın olunabilri kızılır da ama buraya yazmak hata bence...
o da çok gergin bence şu anda.bilmediğimz çok şey var sanırım.anlamaya çalışalım gülümm yapıcı olalım...sakinleşş benii dinle sil onları inan essenin sinirle söledğini anlıcaksın...

senin güzel hatırın için siliyorum cnm
hataya hata ile karşılık vermemek gerek tabi
haklıyı haksızı allah ayıracak öyle değilmi

senin güzel hatırın için siliyorum cnm
hataya hata ile karşılık vermemek gerek tabi
haklıyı haksızı allah ayıracak öyle değilmi

bakk dediğim gibi hiç kimse hiç bişiyi bilmiyo...esse ile sakinleşince güzel güz<el konuşur anlaşırsınz.ikinizi de biliyorum...şu an sinirli olduğunuz için böle davranıosunz.yoksa normalde böle değildiniz kii

bakk dediğim gibi hiç kimse hiç bişiyi bilmiyo...esse ile sakinleşince güzel güz<el konuşur anlaşırsınz.ikinizi de biliyorum...şu an sinirli olduğunuz için böle davranıosunz.yoksa normalde böle değildiniz kii

evet cnm katılıyorum Şeniz

X