Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

evet ortalık karışmış benimde ayrıntılı bilgim yok bende bir kaç gün takip edemedim bayram dolayısıyla :sm_confused:

dün gece vardı bir konu ama ben okuyamadım pek ağrım vardı....sabah ta baktım konu monu yok.....reple ilgiliydi di mi cnm? kimler banlandı ki acaba? yaa bir rep için insanlar banlanır mı anlamadım....

teşekkür ederim kadisim....geçmiş bayramın da kutlu olsun....opuyorumnanaktan

teşekkür ederimm..opuyorumnanaktan
benim de sıkıntım var böbrekle ilgili bir konu açmıştım birkaç gün önce bilgilendirirsen memnun olurum....mafoldumben

ben biraz okudum ama yorum da yapamıcam :sm_confused:
neden yorum yapmıon boncuğum çok mu tartışma vatrdı?:1no2:
teşekkür ederimm..opuyorumnanaktan
benim de sıkıntım var böbrekle ilgili bir konu açmıştım birkaç gün önce bilgilendirirsen memnun olurum....mafoldumben
nereye açmıştın cnm...senin neyin var böbrekle ilgili?:uhm:

bu işte hiç nefrolojiye gitmedim ben..((
fikir verirsen sevinirim desibelcimm..

sağol boncuğum..
ne olduğunu anlamıyorum işte doktor doktr dolaşmaktan artıkkk öööööööğğğ geldi...:bbo:

kadisim benim de böbreklerim biraz hassas...en ufak üşütmede fln hastalanırım....böbrek filmi de çektiler bana..ilaçlı dedğinden....akşamdan sanırım bir ilaç veriyolar onu içiyorsun....sabah filme alıyorlar....sonra çekerken damardan ilacı vererek çekiyorlar.....yani korkacak bir şey değil....bu filmde en minik taş bile görünüyormuş.....senin şikayetlerin de benimkilere benziyo....yan ve arka ağrısı. kasık ağrısı....hafif ateş fln....kum dökerken böyle oluyormuş bir de iltihap varsa....biz bgn tahlil de yaptırdık...idrarda az iltihap çıktı ama kum dedi dr....tahriş ettiği için bu sancılar oluyormuş...çok geçmiş olsun....bu sırada bolsu içilecekmiş....akannehir

benim her zaman olmuyor ağrı ve sancı bazen oluyor...
ama olduğu zamn da nevrim dönüyorr...laelaelaelaelae
bir de zaten çok fazla su içerim ben hatta dr.a sormuştum da iiçebiliyorsan daha fazla iç demişti...kaydirigubbakcemile3
çoookkk geçmiş olsun sana da...opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ben çıkıyorumm..
hepinizi çooookkk özlicemm..
umarım döndüğüm de herşey yoluna girmiş olur...
burada ki paylaşımlar çok güzell ..
kk kocaman bir aileeee...
aile de bile zaman zaman tartışmalar yaşanır ama yeter ki geri dönülemeyecek hatalar yapılmasınn...
Hepinizi çok seviyorum benim güzel aileemmm iyi ki varsınızz.....opuyorumnanaktan

canım benim çok haklısın inş dediğin gibi olurr

kendine çok ii bak sende iyiki varsın opuyorumnanaktan unutma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…