- 26 Eylül 2008
- 4.698
- 4
- 44
- Konu Sahibi nazarboncugum
- #8.841
esse bu nazarboncuğu çok nazlanıyo istersen eter falan koklat sana zorluk çıkarmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esse bu nazarboncuğu çok nazlanıyo istersen eter falan koklat sana zorluk çıkarmasın
ben çıkıyorum kızlar uykum geldi:)hepinize iyi bayramlar iyi geceler:)
kocişinmi çağırdı yoqsaaaaa
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
HERKESE İYİ BAYRAMLAR SEVDİKLERİYLE BERABER ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM OLUR İNŞALLAH... a.s.
:enbuyukkk:
ben çıkıyorum kızlar uykum geldi:)hepinize iyi bayramlar iyi geceler:)
amiiinn inşallahhhhh... içimde nedense tarifi belirsiz nedeni olmayan bi sevinç mutluluk var... Şekerlerin çoğu bitti bile haaa daha yiyiyorum önümde şekerlik var :) ve bize geleceklere şöyle bir mesaj çektim şimdiden.. bize gelenler bi zahmet sizdeki tatlı değişik şekerleride bekliyorum şeker komasına girmeden gelin beni görün bayramlaşalım ölümlü dünya:)
sevval istanbulda olsan gelirdim tatlım.. bayılırım tatılara şekerleree :)) Demen ve davet etmen bile yettide arttı nazik davetin düşüncen için teşekkür ederimmm...
boncuk kaçar kaydirigubbakcemilecümleten ii bayramlar opuyorumnanaktan
rica ederim tatlımmm
her bayram sanki gelicek kimse varmış giibi hazırlık yapıyorum sonra tüm baklavayı eşimle beraber yemek zorunda kalıyoruzzzsositosositosositosositosositososito
boncuk kaçar kaydirigubbakcemilecümleten ii bayramlar opuyorumnanaktan
kızlar ne baklavası det klava:
dıyet menu salata domates bana gelene:roflol: