Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

amiiinn inşallahhhhh... içimde nedense tarifi belirsiz nedeni olmayan bi sevinç mutluluk var... Şekerlerin çoğu bitti bile hala daha yiyiyorum önümde şekerlik var :) ve bize geleceklere şöyle bir mesaj çektim şimdiden.. bize gelenler bi zahmet sizdeki tatlı değişik şekerleride bekliyorum şeker komasına girmeden gelin beni görün bayramlaşalım ölümlü dünya:)

amiiinn inşallahhhhh... içimde nedense tarifi belirsiz nedeni olmayan bi sevinç mutluluk var... Şekerlerin çoğu bitti bile haaa daha yiyiyorum önümde şekerlik var :) ve bize geleceklere şöyle bir mesaj çektim şimdiden.. bize gelenler bi zahmet sizdeki tatlı değişik şekerleride bekliyorum şeker komasına girmeden gelin beni görün bayramlaşalım ölümlü dünya:)

afiyet şeker olsun yarın sende buyur bize gel bende sana baklava ikram ediyimm

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

sevval istanbulda olsan gelirdim tatlım.. bayılırım tatılara şekerleree :)) Demen ve davet etmen bile yettide arttı nazik davetin düşüncen için teşekkür ederimmm...

sevval istanbulda olsan gelirdim tatlım.. bayılırım tatılara şekerleree :)) Demen ve davet etmen bile yettide arttı nazik davetin düşüncen için teşekkür ederimmm...

rica ederim tatlımmm
her bayram sanki gelicek kimse varmış giibi hazırlık yapıyorum sonra tüm baklavayı eşimle beraber yemek zorunda kalıyoruzzz
sositosositosositosositosositososito

rica ederim tatlımmm
her bayram sanki gelicek kimse varmış giibi hazırlık yapıyorum sonra tüm baklavayı eşimle beraber yemek zorunda kalıyoruzzz
sositosositosositosositosositososito
bu yüzden ilk kez bu bayram tatlı yapmadık bizde.. şekerlerle idare edicezzz :lepi:
boncuk kaçar kaydirigubbakcemilecümleten ii bayramlar opuyorumnanaktan

iyi geceler boncuk..
Bende gidim yatim HAYIRLI GECELER HERKESEEE

bayram031.jpg

X