Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

sen ne yapıyosun burada sabah kuşu cadıııııı...opuyorumnanaktan
bişey demeden kaçıp gittin ..
bi Allahaısmarladık der insan yaaa....

Canım arkadaşlarımm..
Burada olmayacağım 2 gün bu yüzden hepinizin bayramını can-ı gönülden kutluyorummm...opuyorumnanaktan
Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın nanaklarından öperiimm...
Anaaaaaaa kısss asker mektubu gibin oldu heeeee.....kaydirigubbakcemile3

cancağızlarımm bayram süresi içinde bende burada olmayacağım..malumunuz kaynanama gideceğiz...yerimsenibeneğer kaynanamı bu süreç içerisinde öldürüp mapıs damlarına girersemm helal edin hakkınızı:jeyyar:
hepinize hayırlı sevdiklerinizle çoook güzel bayramlar diiyorumm sizleri çok öpüyorumopuyorumnanaktan

kızlar geldımm kımse oyk sandım onun ıcn cıkmıstım netten bayram ıcn ımza arastırdım bulamadım 1 saattır yaww

ıkınızde yksunuz ıdmı bayram kacakları klava:
kkgm bız senı mabusdada zıyaret ederız kk logolu kupa getırırız bol bol :roflol:

gardiyanlar saldırır sonraa det ordann istememm:mymeka:
napısına helak getirir miyim heç ben:1closedeyes:

kadişim bayram mayramm dinlemio anam görüyon deme?:jeyyar:
esseye tüm ramazan dil döktüm uyardmm suite gelem sonra gelemem diye ama dinletemedmm...
şimdi de peşimdennn koşuyoookaydirigubbakcemile3

ben kaçak kızlarrr yarına iş çok...öpüyorum herkesi.hayırlı bayramlarrrropuyorumnanaktan

det ordann her kuşun etii yinmezzzyasakkelime

esseye tüm ramazan dil döktüm uyardmm suite gelem sonra gelemem diye ama dinletemedmm...

bana bak gıcık ramaznad asuıt ful cekıyo zatı elbet gerı doneceksın ozman 24 saa t full orda olcan :jeyyar:

hadı gıt bakalım bende gıdecem nasılsa bırazdan ((

ben kaçak kızlarrr yarına iş çok...öpüyorum herkesi.hayırlı bayramlarrrropuyorumnanaktan

evet canım...:roflol:
hadi ben de kaçıyorum öpüyorum sizi...opuyorumnanaktan
cadııı özellikle seniii....:jeyyar:

Kuskunlerın barıstıgı, sevenlerın bır araya geldıgı, rahmet ve sefkat dolu gunlerın en degerlılerınden olan ramazan bayramınız kutlu olsun. Bayramlar o kadar buyuludur kı, gelısı butun bır yıl beklenır ve gıdısındekı keder de ancak boyle bır ıkıncı gelıs umıdıyle hafıfler. Ramazan bayramınızın da boyle bır neseyle gelmesı ve tum aılenızı sevınce bogup evınıze bereket getırmesı dılegımızle. ıyı bayramlar!

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan

:1hug: ailcek,sevdklerinizle hep beraber iyi bayramlar

opuyorumnanaktanherşey gönlünüzce olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…