Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

iyi akşamlarrrr
izmire ve izmirlilere geçmiş olsun
yangını çıkaran şerefsizlerin allah belasını versin

yazık ya çok üzülüyorum ağaçlara göz göre göre türkiye çölleşiyor bu günleri çoooooook arayacağız

tşkkürler güneş ablam valla çok kötüydü gökyüzü simsiyahtıı
az önce senin topiktende yazmıştım hem sıcaktı hem hava çok kötüysün gitmiş 200 hektar
rüzgarda esiyordu ya onun etkisiyle de alevleri durduramamışlar.........

sormayın kızlar yaa.:çok üzgünüm:
her yanan ormanlarımız felaketimiz oluyor.sebeb olanlarda oluyor.bu ihmalkarlık ne kadar daha böyle devam edecek.bilmezlermi ormanların bize sunduğunu ,başka hiç bir canlının sunamadığını.:çok üzgünüm:
tabii kendiliğinden cıkan yangınlara sözüm yok.
ama sırf damak keyfi yapcam diye yapılan mangallar,atılan sigara izmaritleri,atılan pet şişeler bile farkında olmadan büyük ucurumlara neden oluyorlar.:eek:klava:

her yanan ormanlarımız felaketimiz oluyor.sebeb olanlarda oluyor.bu ihmalkarlık ne kadar daha böyle devam edecek.bilmezlermi ormanların bize sunduğunu ,başka hiç bir canlının sunamadığını.:çok üzgünüm:
ama sırf damak keyfi yapcam diye yapılan mangallar,atılan sigara izmaritleri,atılan pet şişeler bile farkında olmadan büyük ucurumlara neden oluyorlar.:eek:klava:

herkesin daha dikkat etmesi gerekir...

ben geldim boncuk...
partinin en güzel kızı :))
:KK43:( evet irna ablam çok haklısın ama
insanlarımız çok dikkatsizler yasak yazıyor diyelim oturup önünde ateş yakıyorlar :eek:lmaz:

iyiyim boncugum yorgunum ama batusta ıyı uyuyor

hade hadee partide döktürüyodun sanki görmedik yorgunmuşş:umursamaz:

yangın bizim evin olduğu yerden çok net görünüyordu evlere sıçrıyacak diye çok korktuk neyse kontrol altına alınmış okadar güzel yerler yandı yazık çok yazık

965.gif

X