- 4 Ocak 2008
- 2.936
- 17
-
- Konu Sahibi nazarboncugum
- #8.561
Öpüyorum canım ben deŞenizkaydirigubbakcemile3:hulya:
iyi akşamlar hayırlı iftarlar cnm opuyorumnanaktan
Bir hırslıyım ki diyet konusunda,pide bile görünmüyor gözümehadi ben kaçar..
pidemi aldım çayımı demledim şimdi bitek tereyağını pideye sürmek kaldııı...kaydirigubbakcemile3
bide ezanı beklemek...
Hayırlı ve bereketli iftarlar opuyorumnanaktan
Bir hırslıyım ki diyet konusunda,pide bile görünmüyor gözüme
10 kg vermem lazımkaydirigubbakcemile2
Sana afiyet olsun kadisimcokacimcoook
sancım var kadısm regl( off kalkabılsme mutfaga gıtcem bılıyosundur farek gırdı mutfaga klava: esm hallettıde ıyı olsam dezenfekte edıcem oraları
cnm ya bızım ev gırıs kat bodrumda tesısat borusu yanından delık acmıs gelmıs off bı gordum korkudan ıcerı odaya kactım esım banamı baksın fareyı dekren kactı fare sonr aesım hallettı tum yerı yebnıdne kırıp alcı cımento yapıp fanyasladı ve alttarına zehır koydu yanı daha yukarı cıkamazlar cıksalarda zehır var ben evdekı tum plastı kesya catal bıcagı attım evde yemek yuıyemedık dunde buugnde annemlerde ıftar sahuru ettık cokk otu yaww esımın ısı bıttı sımdı sancımdan kalkıp mutfagı temızleyemıyorum
burdayızz şekerimm ..eneeee kimse yoook(
2 kuut camasır suyu aldım su reklamlardakınden doktugun yerı bembeyaz yapıyo ya onlarda aldım bır suru eldıven sunger off fena nbır temızlık benı beklıyo dellendım yaw ıkı gundee
bıde bu halım ustune gelınce off neyse anlasıldı arefe gunu temızlık gunum olcak(