Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

hadi ben kaçar..
pidemi aldım çayımı demledim şimdi bitek tereyağını pideye sürmek kaldııı...kaydirigubbakcemile3
bide ezanı beklemek...
Hayırlı ve bereketli iftarlar opuyorumnanaktan
Bir hırslıyım ki diyet konusunda,pide bile görünmüyor gözüme
10 kg vermem lazımkaydirigubbakcemile2
Sana afiyet olsun kadisimcokacimcoook

Bir hırslıyım ki diyet konusunda,pide bile görünmüyor gözüme
10 kg vermem lazımkaydirigubbakcemile2
Sana afiyet olsun kadisimcokacimcoook

sen ver o 10 kiloyu ben alimm şekerimm...
benim de 10 kiloya ihtiyacım var en az...:sinifsinif:

kızlar dizi izliycem çıkcam şimdiii :kedi:
gelcem sonra hemen kaydirigubbakcemile2

öptüm herkesiii

merhaba kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
millet bayram telaşında sanırım kimseler yok :gitme:
bende selam verdim kaçıyorum:a015:

kımse yokmu nazar nerdesın of cok kotuyum yaw az sefkate ıhtıyacım var duygu somurusu yapan uye smıleyı :jeyyar:

EHH MADEM ÇAYLAR SİZDEN KEKİDE BEN YAPAYIM BARİ DEDİKODUYA BAŞLAYALIM KIZLARRzemuszemus AŞKI MEMNUNU İZLEYEN VARMI YAA KIZLAR ADNAN BEY GİBİ EŞE BU YAPILIRMI YAA ADAM EL ÜSTÜNDE TUTULCAK ADAM AMA BİHTERE BAKIN BENCE ÇOK YALNIŞŞ lmaz: SİZCE AŞK HERŞEYİ AFEDERMİ?

sancım var kadısm regl( off kalkabılsme mutfaga gıtcem bılıyosundur farek gırdı mutfagaklava: esm hallettıde ıyı olsam dezenfekte edıcem oraları

sancım var kadısm regl( off kalkabılsme mutfaga gıtcem bılıyosundur farek gırdı mutfagaklava: esm hallettıde ıyı olsam dezenfekte edıcem oraları

Amanınnn ne diyosun kıısssssss...:1shok: delikafadulden
fare miiii.....laelaelaelaelae
nerden gimiş şekerim evin müstakil mi ya da bodrumumu var..
artık yok öyle fare mare ne bilem ben...kafamçokkarıştı

sancın için ilaç alsan kesiliyor mu o zaman...
ya da ayaklarına termofor koy varsa ama karnına filan değil haaaaa...lmaz:

♥ Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm ya bızım ev gırıs kat bodrumda tesısat borusu yanından delık acmıs gelmıs off bı gordum korkudan ıcerı odaya kactım esım banamı baksın fareyı dekren kactı fare sonr aesım hallettı tum yerı yebnıdne kırıp alcı cımento yapıp fanyasladı ve alttarına zehır koydu yanı daha yukarı cıkamazlar cıksalarda zehır var ben evdekı tum plastı kesya catal bıcagı attım evde yemek yuıyemedık dunde buugnde annemlerde ıftar sahuru ettık cokk otu yaww esımın ısı bıttı sımdı sancımdan kalkıp mutfagı temızleyemıyorum

işte dediğimi yap sıcak su torban yok mu
onu ayaklarına koysan iyi gelir...:lepi:

canım geçmiş olsun sancın için fareden bende çok korkarım görsem eve giremem birde dezenfekte etmek yorucu iş allah yardımcın olsun

2 kuut camasır suyu aldım su reklamlardakınden doktugun yerı bembeyaz yapıyo ya onlarda aldım bır suru eldıven sunger off fena nbır temızlık benı beklıyo dellendım yaw ıkı gundee
bıde bu halım ustune gelınce off neyse anlasıldı arefe gunu temızlık gunum olcak(

eneeee kimse yoook (
burdayızz şekerimm ..
sayenizde elifin konusuna ulaşamıyorus heee..kaydirigubbakcemile3
taşımışlar konuyu herhal sadece kürklüler görüyoooo...kaydirigubbakcemile3

olsun canım kurtulmuşsun yaa..
temizlik yaparsın zaten girer girmez görmüşsünüz çok fazla birşeye ihtiyacı olmayacağını düşünüyorumm mutfağının..yerimseniben
bi de anacımm nasılda buluyolar hemencik mutfağın yolunu şaşıyorum ...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…