Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

hadi anacım herkese iyi geceler diliyorum ben kaçim yarın ylcuyuz ihşallah .mersine annecime kavuşuyom ..çok öpğyorum bby ertesi gün görüşmek üzere hoşçakalın ..

haa bu arada patimm mapısınn bitmişşşalkisalkisalkis
bi don fanila getiremedm mapıs damlarına kusuruma bakmaa canımmakannehir
nasıldıı mapıs günleriii özledn mii benii:kedi:

kaydirigubbakcemile3 cnm benm yaaa Şeniz
valla don fanila mı asom getirdi saolsun
çok özledim valla sizleri yaaa kaydirigubbakcemile5 allahtan azdı banım

bana eksiyi basmış okypete kaydirigubbakcemile3 beslenmeye geyiğe geldim -tatlicadiarzu-
ne saçma düşünce

hadi anacım herkese iyi geceler diliyorum ben kaçim yarın ylcuyuz ihşallah .mersine annecime kavuşuyom ..çok öpğyorum bby ertesi gün görüşmek üzere hoşçakalın ..

gözün aydınn canmmm sağ salim varırsın inş anacığına...ii geceleropuyorumnanaktan

sallanmıyoo ama şahsen ben üzerime aldımm valla çok da sinirliyim şu ann ama sadece sabrediomm....:hulya:eksi rep hakkımı mı kullansam acaba

kaydirigubbakcemile3
bi işe yaramaz canımm zaten yarısını düşürüyorlardı şimdi iyice düşmüştür...
bi de repi yüksek olanlar fazlaca bu olaya muhalefet olduğu için altında kalırsın ...
demedi deme....:roflol:

sallanmıyoo ama şahsen ben üzerime aldımm valla çok da sinirliyim şu ann ama sadece sabrediomm....:hulya:eksi rep hakkımı mı kullansam acaba
yok uğraşma değmezzz :umursamaz:
hadi sana hayırlı yolculuklar cnm sağ salim git sağ salim gel
çok öptüm opuyorumnanaktan

ii nolsun cancandaşım...
aynıyım
bıldiğin gibi
sen nasılsın...
opuyorumnanaktan

bende bildiğin gibi yuvarlanıyorum iştee

hadi yaaa...delikafadulden
ben sana didim çok konuşma deyin...:roflol:

ya genellemeye sinir oldum ben repe değil..ne demek ya geyikte besleniio yada diğer sözlere sinir oldumm...siteye senelerdir üyeyim ben.1 ay gibi bi süürede üye olan repim az geyiğe gitmiom diye dio...senelerimi verdm bu siteye benn .olmasın mı o kadar repim...illaki ben repi geyikte mi yapıomm olummmlmaz:

naber çiçammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sinirlendim la gece gece sen nassınn?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…