- 10 Şubat 2009
- 5.068
- 358
-
- Konu Sahibi nazarboncugum
- #8.361
merhaba canım teşekkürler..opuyorumnanaktanben desem kabulünmü merhaba arkadaşımopuyorumnanaktan
kadiş konuyu okuyordum kızzz
merhaba canım teşekkürler..opuyorumnanaktan
neyse ki biri gördü benii..:lepi:
:mymeka: hadi nan ne konu okuması basbas bağırdım paraladım kendimiii...-tatlicadiarzu-
kızlar ben kaçtım başladı benim hadi hadi demeyekaydirigubbakcemile3ii geceler hepinize esse görünmüyo bu arada nerelerde ki.nese kızlar yarın görüşürüzŞeniz
hoşgeldin nalann
hüle güle birsam essenin pc arızalıydı en son :gitme:
sana selam vermicem artık ben anacım hoşgeldin diyorum görünmüyosun bi daha...:umursamaz:selam kızlar kadis birsam nazar ..nassınız gençler..
bende bişeler yazdım son anda göndermekten vazgeçtim kadiş
şimdi ekşın çıkar mıkar kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:dedikodu topiğinin hakkını veriyon aferinnnn :roflol:anacım sende de ne kociş var sensiz yatamıyo mu bu adamceğiss....kaydirigubbakcemile3
iyidir nalancım senden nbrrrsagol boncuk ..ne habersiniz ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sana selam vermicem artık ben anacım hoşgeldin diyorum görünmüyosun bi daha...:umursamaz:
bak şimdi yine gidersin mesela...lmaz:
kaydirigubbakcemile3gönüle özenmiştir oda fırıldak gibi olmuşturr :roflol:
yazaydın ya güzelim renklenseydi ortalık eccükk..:roflol:
aman boncuğum ne ekşını çıkıcak
gerçi tutuyorum kendimide boşver
heh aynen valla bir sayfa yazıyı yazdımda sonra tut kendini boncuk dedim ekşınlıktı ama :jeyyar::roflol:
zemuszemus:roflol::roflol:dedikodu topiğinin hakkını veriyon aferinnnn :roflol:
iyidir nalancım senden nbrrr
tabi tabi :mymeka:ekşın çıkaram sonrada banlanam dimiilmaz:
heh aynen valla bir sayfa yazıyı yazdımda sonra tut kendini boncuk dedim ekşınlıktı ama :jeyyar::roflol: