- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
- Konu Sahibi nazarboncugum
- #8.001
elıf destehe gelıyommmm:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
sorma delirtiyo insanıııııııÇok üzgünüm çoooknoliy bu kk ya ya iki de bir bişiler oli girilmiyi
evet tatlımmm hastayım uyuyamadım yattım ama başım dönüyoorr tansiyon işte stresten..:sinifsinif:kadısım sen hastamısın yaaaaa
gecmıs olsun
giremiyorum ya geç açılıyo...
kıss inci herkeste beni tanır ya..alındınmı şimdi..
üyeleri sıralamışlar içinde sende vardın..ne oldu yani öyle söyledimse bacum..buraı geyik topiği dimi..geyikte sınır yok diyi...
ama ben çok üzüldüm beni böyle tanıdığın için..mafoldumben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorma delirtiyo insanıııııııÇok üzgünüm çoook
evet tatlımmm hastayım uyuyamadım yattım ama başım dönüyoorr tansiyon işte stresten..:sinifsinif:
:
saol bitanemelıf destehe gelıyommmm:)))
eneee elifba beni öldürecek...akannehir
birsam yaptın mı tatlım dediğimii...
giremiyorum ya geç açılıyo...
kıss inci herkeste beni tanır ya..alındınmı şimdi..
üyeleri sıralamışlar içinde sende vardın..ne oldu yani öyle söyledimse bacum..buraı geyik topiği dimi..geyikte sınır yok diyi...
ama ben çok üzüldüm beni böyle tanıdığın için..mafoldumben
ok be canım ne ilacı..:sinifsinif:ayy cok dıkkat et canım ya :teselli:
stres sıkıntı yapma takma kfaya heresyı
ılacın avrmı
çişimi kadisim.yok yapmadımkaydirigubbakcemile3azcık gecer gibi oldu amma bi de diş macununu deniycem.
çişimi kadisim.yok yapmadımkaydirigubbakcemile3azcık gecer gibi oldu amma bi de diş macununu deniycem.
ben şiinci bi saldırcem onlaraaaaaaaÇok üzgünüm çoookklava:eşime sorarsan siteye saldırı olunca böle olurmuş.o eccik çakar da böle işlerdenkaydirigubbakcemile3