- 27 Kasım 2007
- 5.279
- 10
-
- Konu Sahibi nazarboncugum
bılmem yarın sen verıceksın karar ıyımıyım degılmıyım dıye gelıceksın dımı ulusmaya?..iyiyim canım seni sormalı iyisin demi opuyorumnanaktan
lambalar sarı yanıyor çıktın zannettim
oo tuğçe hanm hoşgeldin cnm nasılsın unutuldukmu diyordum bendeee opuyorumnanaktan iyiyiz bizler sen nasılsın cnm?
ozaman oturcaksın yerınde vallaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankar benim içimden her zaman gelmiyo iştee :1no2:
hacker ablam benim :roflol: bu nehir yoksa linki adres çubuğunamı kopyalayamadı dicem ama :roflol:topikteki kimse açamadı:1rolleyes:
ampuller patladı acılmıy :roflol::roflol::roflol:hee ksin yüzüyorlardır ayy delüü ışığını açsana sende yaaa hihoyyyt
bılmem yarın sen verıceksın karar ıyımıyım degılmıyım dıye gelıceksın dımı ulusmaya?..
alıştıra alıştıra ver haberi ank ablam...........
saglık olsun ablacım...Yok tatlım işimiz çıktı yarına maalesef gelemiyorum aslında çok istiyordum gelmeyi ama kısmet işte.
Kızlar bu lambalar nasıl sönüyor yawww sarı gözüküyor ama hatta kar nasıl oluyor bu anlatım biiiii
olmaz eskılerın anısı kalsın bı kosedekı anlım...yeni ampul alalım saa ozaman karr.............klava:
ablacım bu lambaları söndüren de bu kk kartın marifeti oliii :kedi:
bak ne kadarda yakışiii
ank06:lepi: