Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

cnm nazarım neolur uzulme stres etme caresız degılsın esın sıgarayı bıraksın sen dua et ıns olur cnmm uzulme ama

cnm bugn arkadaısmla gezdım
sonra anemler e gıttım
gece 3 gıbı dondum kardeıs getırdı benı ıkı sokak otesı
fılm bıtsın gıder canı sıkılmıs 20 yasında evlenmek ıstıyo daha aslerlıgı var off napcaz bununla

slm döyle kardeşine daha evlenmesin erken
söyle ona sonra pişman olur erken evlendiğine erkek kaç yaşında olursa olsun sorun olmuyor........

slm döyle kardeşine daha evlenmesin erken
söyle ona sonra pişman olur erken evlendiğine erkek kaç yaşında olursa olsun sorun olmuyor........
ah anlasaaaa dustu bı gııck kızn pesınee neysee
ay tebinden beri geziniyomda bişey bulamadım ben sen nerden izliyon hangi kanal:uhm:

cnm sınema cd yanı ben o tur fılmler e bayılıırmda:))

boncugum bizde seni seviyoruz:kedi:
ya burda okadar çok kişiyi sevdimki şaşıyorum kendime.aslında çok arkadaşım ve az dostum vardır ama burdaki bazı samimiyetlerimide dostluk sıfatına taşımaya başladım buyüzden bile çok mutluyumzemuszemus
allah daim etsin tabi:Saruboceq:
ya kızlar bugün bişey var çok durgun gerçektende burası:uhm: kk yani..

ah anlasaaaa dustu bı gııck kızn pesınee neysee

cnm sınema cd yanı ben o tur fılmler e bayılıırmda:))
biz cd kışın çok izlerdik eskiden şimdilerde ne var ne yok bilmiyom bile:1no2:
kitaplara sardım bu ara yinefisfisfis
kardeşin içinde hayırlısı olsun öle dua edin.tam deli çağında çok aşık galiba ama gelir gecer meraklanmayınyerimseniben bende de 2 erkek kardeş var:lepi:

yaz kış farketmez co ksevıyom fılmlerı testere 7 ızleıdm testere 8 ne zman gelcek ya:)))
ah cnm kardeısm cok zor ıkna etmemmız neyse sız dua edın kızn aıleıs 4koldan sardılar bırakmıyolar ıkısıde cocuk yaaaa

esse hıh bende seni sevmiim o zaman
kardeşinde saa çekmiş işte evlensin görsün gününü deli aşık :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…